23. 11. 2014

Další novinka končí ještě před premiérou!

Další novinka končí ještě před premiérou!

Letos máme opravdu zvláštní sezónu. Nejen, že prvních pár týdnů byl od rušení nezvyklý klid, ale především se tu začal hojně vyskytovat jiný jev – rušení novinek ještě před jejich samotnou premiérou.

Stanice ABC oznámila, že ruší očekávaný projekt Members Only v hlavní roli s Johnem Stamosem a Betsy Brandt, který se měl představit v létě 2015. Drama v lednu letošního roku přeskočilo pilotovou fázi, když si stanice objednala první sérii s třinácti epizodami. V té době šlo o projekt, který vyvíjel slavný filmový tvůrce David O. Russell (Silver Lining Playbook). Ten však o měsíc později odstoupil, ačkoliv mělo jít o jeho první televizní seriál.

Drama bylo popisováno jako soap opera odehrávající se v prostředí luxusního country klubu, zkoumající životy členů i personálu.

Jde tak o další zrušenou novinku letošní sezóny. Před premiérou byly již ukončeny seriály Emerald City, Hieroglyph, Mission Control a Unbreakable Kimmy Schmidt (který však vzápětí odkoupil Netflix).

Rozhodnutí o zrušení možná má co dočinění s faktem, že ABC zažívá v dramatické rovině slušný podzim. Z How to Get Away with Murder se stal největší hit sezóny, a i když Forever má spíše podprůměrná čísla, přesto dostal objednávku na celou sérii.


Těšili jste se na novou soapku a konkrétně na tento projekt? Mrzí vás předčasné zrušení, nebo to nebude žádná velká ztráta?

Další díly seriálu
Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Lill

Lill

Keď to nebolo v tipovačke, tak ma to nezaujíma :D Inak som vôbec nevedela, že niečo takéto sa chystá,...
před 9 roky
ragelly

ragelly

Tak já se na to docela těšila, znělo to dobře, škoda :)
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Mělo to být takové americké Downton Abbey, tak jsem byla minimálně zvědavá.
před 9 roky
Další články k tématu