13. 1. 2015

Nova zavítá do Gothamu i za Agenty

Nova zavítá do Gothamu i za Agenty

Už delší dobu tu nebylo něco z našich luhů a hájů, že? Tentokrát se podíváme na čtyři americké seriály, které skupina Nova plánuje v roce 2015 odvysílat. A vězte, že některé kousky by vás mohly dosti překvapit.

Jako první si zmíníme novinku letošní sezóny Gotham, kterou jste tu jistě nepřehlédli. Jde o opravdu čerstvé zboží a v dohledné době by se mělo dočkat své české premiéry na kanálu Fanda. A jak to tak vypadá, Fanda se hodlá seriálů s komiksovou předlohou držet i nadále, protože dalším v pořadí jsou Agents of S.H.I.E.L.D., kteří pocházejí z loňské seriálové sezóny.

Zbylé dva seriály už u nás sice běžely, ale na placených kanálech. Svou šanci oslovit širší české publikum dostanou již bohužel zrušené seriály Intelligence (Inteligence) a Star-Crossed (Láska ve hvězdách). Intelligence pojednává o agentovi v podání Joshe Hollowaye, který má do mozku integrovaný počítačový čip, díky čemuž může zkoumat celé elektromagnetické spektrum. Star-Crossed je zase romantické sci-fi o vztahu pozemšťanky s klukem z jiné planety. První jmenovaný poběží na Nově, druhý na Nova Cinema.

Data vysílání jsou zatím blíže nespecifikovaná, každopádně bychom se těchto a pravděpodobně i dalších nových seriálů měli na českých stanicích dočkat ještě letos.


Překvapilo vás, že se u nás tak brzy dočkáme zánovních seriálů? Podíváte se podruhé s českým dabingem?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Natálie Kasalová

Natálie Kasalová

pokud nebude dabing silenej za Gotham budu velice rada, serial se mi libi a zaujal i chlapa bohuzel po...
před 9 roky
VinnieSmash

VinnieSmash

Je fajn, že Nova bude vysílat takhle čerstvé seriály (obzvlášť Gotham), teď jde o to, jaký bude dabing....
před 9 roky
Jessica Angell

Jessica Angell

Co se ti na Oliverově dabingu přesně nelíbí..koho bys tam chtěl/a? Moje motto zní: vždycky může bejt hůř
před 8 roky
Další články k tématu