10. 2. 2015

Finální jízda pro Getting On

Finální jízda pro Getting On

Pro fanoušky HBO komedie Getting On máme dnes hořkosladké zprávy. Kabelovka rozhodla, že se seriál vrátí se třetí sérií, která bude závěrečná. Stejně jako předchozí dvě řady, i ta poslední bude obsahovat šest epizod.

Getting On je adaptace stejnojmenného britského seriálu. Příběh se soustředí na doktory a sestry v nemocnici pro seniory. Tito zaměsnanci se často ocitají v černohumorných situacích, do kterých je přivádí jejích povinnost starat se o staré lidi trpělivě a soucitně.

Britský seriál si dokázal získat mezinárodní kritickou chválu. Komedie se vysílala také tři sezóny s celkem 15 epizodami a vyhrála cenu BAFTA za herečku v komedii pro Jo Brand. Zpráva o poslední sérii na HBO není nikterak překvapivá. Během podzimního vysílání druhé série si Getting On získal průměrné ratingy, když epizody týdně sledovalo v průměru 1,6 milionu lidí.

Komedie je dalším seriálem od HBO, který se dočká úctyhodného zakončení, které je možné vytvořit díky předčasnému oznámení o ukončení. Stejně tak stanice postupovala se seriály The Newsroom, True Blood nebo Boardwalk Empire.

Prozatím tedy Getting On zůstává v komediální skladbě stanice. Kromě něj má HBO v programu Silicon Valley, Girls, Looking a Veep, a dále novinky Vice Principals, The Brink a Ballers.


Sledujete Getting On? Mrzí vás zpráva o tom, že třetí série bude poslední? Nebo jste naopak rádi, že tvůrci informaci vědí dopředu a můžou k tomu přizpůsobit finále?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu