20. 2. 2015

Crossing Lines už má o svém osudu jasno!

Crossing Lines už má o svém osudu jasno!

Už je to nějaký ten pátek, co se do světa dostala druhá série evropského mezinárodního dramatu Crossing Lines (Bez hranic). Nyní bylo konečně oznámeno, zda seriál bude pokračovat. Pro fanoušky máme dobré zprávy – seriál byl obnoven pro třetí řadu!

Nová série bude obsahovat 12 epizod. U seriálu ale dojde k více i méně viditelným změnám. Novým showrunnerem se stává Frank Spotnitz, který má již bohaté zkušenosti z kultovního X Files. Nahradí tvůrce seriálu Eda Bernera, který od seriálu odešel po druhé řadě, aby byl se svou rodinou v Kalifornii.

Výrazněji se projeví změna hereckého obsazení. Ve třetí sérii se nevrátí William Fichtner. Po boku Donalda Sutherlanda se v týmu nově objeví Elizabeth Mitchell (Lost, Revolution) a Goran Visnjic (ER).

Třetí řada začíná šest měsíců po událostech z konce druhé sezóny. Poté, co zmizí jeden z nejlepších žalobců, musí Dorn znovu aktivovat ICC tým. Podle zdroje se nová série silněji zaměří na současné mezinárodní zločiny.

Natáčení třetí série začíná v Praze již příští týden.


Sledujete Crossing Lines? Jste rádi, že bude třetí série? Co říkáte na odchod tvůrce a hlavní hvězdy?

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Sheerwood

Sheerwood

Tak to ti gratuluji, že jsi to našel, mě se povedlo najít max 720p TV ripy s ne zrovna velkým...
před 9 roky
inekafe

inekafe

:D to je výhodou exkluzívnych privátnych trackerov, kt. fungujú iba na pozvánky ;D ale pozrel som len...
před 9 roky
Sheerwood

Sheerwood

Tak s privát. trackery bych stejnak měl problém, na koleji si to nelajznu... :D
před 9 roky
Další články k tématu