7. 5. 2015

The Messengers končí po první sérii

The Messengers končí po první sérii

Stanice CW už má o všech osudech této sezóny rozhodnuto! Jako poslední se dostalo na letošní novinku The Messengers a jak se dalo očekávat, pro fanoušky máme špatné zprávy.

Bylo oznámeno, že seriál po první sérii skončí. Drama o skupině jednotlivců, které pojí velký úkol – zabránit apokalypse – se již s druhou řadou nevrátí.

Seriál měl premiéru v polovině dubna. Páteční programový slot se mu nezavděčil; pilot se musel spokojit s ratingem pouze 0.3 a 1,2 milionem diváků. Rating je to o desetinu nižší než u Hart of Dixie, který ve stejném slotu běžel od začátku letošního roku (a dnes večer byl také oficiálně zrušen).

Stanice prozatím neuvedla, jestli seriál bude stažen z programu. Prozatím se očekává, že celá první série bude odvysílána.


Sledujete The Messengers? Očekávali jste tak brzký konec? Jak čekáte, že to celé dopadne? Doufáte, že CW odvysílá všechny natočené epizody?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Docela slabé,měla jsem velké oči a byla po dvou dílech zklamaná,nic moc no
před 8 roky
Lill

Lill

Videla som pilot a ďalej som už nepozerala, ani neplánujem, tak po sklamaní mám aspoň bod do tipovačky :)
před 8 roky
luciakanky

luciakanky

mne sa to celkom páči, aj keď toto je asi najslabší seriálový diabol akého som videla. ale celkom príjemná...
před 8 roky
Další články k tématu