13. 5. 2015

Ripper Street dostává další dvě řady!

Ripper Street dostává další dvě řady!

Britský seriál Ripper Street se vrátí nejen se čtvrtou, ale i s pátou sérií! Může za to fakt, že se drama stalo ve Velké Británii nejsledovanějším seriálem na streamu Amazon Prime Instant Video.

„Je to velká pocta, když vás požádají o pokračování tohoto příběhu,“ sdělil tvůrce a scenárista seriálu Richard Warlow. „Vždy jsem doufal, že seriál vydrží až do konce viktoriánské éry. Nezbývá proto než poděkovat Amazonu a všem divákům, kteří si Ripper Street zamilovali. Jsme vděční, že jsme dostali takovou příležitost.“

Amazon oživil seriál z mrtvých poté, co jej stanice BBC One zrušila po druhé sérii kvůli nízké sledovanosti. Třetí řada, která se dostala ven v listopadu, sklidila online velký úspěch. Další dvě řady jsou tedy jisté. Prozatím nebylo oznámeno, kdy budou dostupné, data by měla být známá ke konci letošního roku.


Sledujete Ripper Street? Potěšilo vás dvojnásobné obnovení? Jak myslíte, že se příběh bude vyvíjet dál?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Mik

Mik

Whitechapel bych taky uvítal, ale aspoň ten Ripper street a rovnou na dvě série. To je super.
před 8 roky
DoctorQQ

DoctorQQ

Rozhodně VÝBORNÁ zpráva !!! :o)
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

To je skvělé,už mi jejich přízvuk začal chybět
před 8 roky
Další články k tématu