16. 10. 2015

Seriálové osudy: Defiance končí!

Seriálové osudy: Defiance končí!

S dnešními špatnými zprávami pokračujeme i nadále. Kabelovka Syfy oznámila, že po třech letech ruší své sci-fi drama Defiance.

Defiance se tak přidává k seriálu Dominion, který byl stanicí zrušen po dvou sériích před několika málo dny. Futuristické drama zakončilo svou třetí řadu 28. srpna s 1,17 milionem celkových diváků. Průměrná sledovanost třetí řady (1,12 milionu diváků) je o poznání nižší než sledovanost první a druhé řady. V době svého startu byl Defiance druhou nejlepší premiérou v celé historii stanice a i ostatní díly série se staly stabilní zábavou pondělních večerů u cílové skupiny 18–49 let.

Syfy spolu s produkční společností NBC Universal na seriál vsadily stomilionovou sázku. Šlo totiž o první seriál, který startoval společně s videohrou. Experiment vytvořil nejdražší seriál v historii kabelovek a stejně finančně nákladný multiplayer v online videohrách. Seriál potřeboval jak diváky, tak i hráče, aby investovali do obojího, jen aby se finančně vyplatila budoucnost značky.

„Defiance byl revoluční seriál, přinesl novou multiplatformní zkušenost, která se promítla do televize způsobem, který diváci dosud neviděli,“ uvedla stanice v oficiálním vyjádření. „Jsme neskutečně pyšní na práci našeho talentovaného osazenstva, scenáristů, umělců a návrhářů, kteří společně přivedli k životu bohatý svět Defiance během posledních tří let.“

Z letních seriálů tak pokračují jen novinky Killjoys a Dark Matter, z jara pokračuje 12 Monkeys.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
ESESEL

ESESEL

Shtako. Tak geniální postavu jako Meh Yewll dlouho zase nikde neuvidíme...
před 8 roky
Destiny

Destiny

Nelíbí se mi to, ale aspoň Defiance pěkně zakončili.
před 8 roky
kacka.irena

kacka.irena

Ja bych se teda vic divila, kdyby oznamili, ze pokracuji. Z toho posledniho dilu se nedalo nic jineho ani...
před 8 roky
Další články k tématu