26. 7. 2015

Seriálové osudy: Lilyhammer zrušen!

Pro fanoušky seriálu Lilyhammer dnes máme špatné zprávy. Vypadá to, že seriál se na Netflixu již čtvrté série nedočká.

Herec Steve Van Zandt, který v Lilyhammer hraje hlavní postavu Franka Tagliana, zprávu o zrušení oznámil prostřednictvím svého Twitteru:

„Lilyhammer, odpočívej v pokoji. Nebylo to moje rozhodnutí. Byznys se příliš zkomplikoval. Jsem moc pyšný na našich 24 dílů. Brzy přijdou na řadu nové nápady.“

V roce 2012 byl Lilyhammer zářivým novým příkladem toho, co Netflix dokáže udělat s vlastní tvorbou. Dosud byly odvysílány tři série a 24 epizod.

I když Netflix nikdy ratingy nezveřejňuje, Lilyhammer vždy plul mimo radar. Nikdy se nedočkal takové pozornosti, které se těší jeho kolegové House of Cards a Orange Is the New Black. S rostoucí původní tvorbou tak pravděpodobně Netflix plánuje vložit finanční prostředky do jiných projektů.

Netflix prozatím informaci oficiálně nepotvrdil.


Sledovali jste Lilyhammer? Mrzí vás, že seriál po třech letech končí?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Beatrix

Beatrix

To snad není možný! :o(
před 8 roky
Fruiko

Fruiko

Lilyhammer byl hodně dobrý. Ostatně jako většina vícesériových seriálů mimo radar.
před 8 roky
oded

oded

Velká škoda luxusní seriál
před 8 roky
Další články k tématu