16. 8. 2015

Louie: Nová série hned tak nebude

Louie: Nová série hned tak nebude

Komik Louis C.K. si dává další pauzu od FX. Podobně jako v roce 2012 bylo oznámeno, že svou komedii Louie (Rozvedený se závazky) odsunuje na dlouhodobou přestávku, než se vrátí s šestou sérií. Stejnou věc provedl i mezi třetí a čtvrtou sérií, mezi kterými tak vznikl téměř dvouletý rozestup.

Zprávu o hiatusu oznámil ředitel FX Networks John Landgraf. „Po psaní, režírování, hraní a téměř kompletnímu editování 61 epizod se už těší na přestávku a na práci na jiných projektech,“ uvedl Langraf.

Zpráva není až takovým překvapením. Louie odvysílal finále páté řady na konci května, ale od té doby nebylo žádné oficiální prohlášení o tom, že by seriál měl být prodloužen.

Landgraf přiznal, že si není jistý tím, jak dlouhá pauza na fanoušky čeká, nebo zda sám tvůrce/herec má nějaké plány o potenciálním konci. „Bože, doufám, že konečné datum bude třeba za 20 let, ale myslím, že se Louie dá dobře přirovnat ke Curb Your Enthusiasm ,“ řekl ředitel s odkazem na komedii od HBO. Ta vyprodukovala od roku 2000 osm sezón a i když prozatím nejsou žádné plány na devítku, HBO nechává dvířka stále otevřená.


Sledujete Louieho? Mrzí vás, že si na nové díly budete muset počkat dlouhou dobu? Nebo jste radši, že je pauza, než aby byl seriál úplně zrušen?

Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu