30. 8. 2011

Stephen King všude kam se podíváš

Stephen King všude kam se podíváš

Pamatujete, jak jsme nedávno psali, že A&E se chystá do zpracování seriálu Bag of Bones podle knížky Stephena Kinga? Dneska k tomu máme další info. Ke štábu se totiž přidal Jason Priestley, bývalá hvězda z Beverly Hills 90210. Tahle zpráva se objevila jen pár týdnů poté, co se objevily informace o jeho účasti v seriálu Haven (další dílko na motivy Kingovy knihy).

A jako by Stephena Kinga nebylo dost, tak se i televizní stanice Showtime rozhodla, že si natočí nějaký ten jeho bestseller. Zatím vedení odsouhlasilo výrobu scénáře podle knihy Under the Dome. Ta vypráví o malém městečku v Maine, kde začnou působit záhadné nadpřirozené síly, které ho uzavřou do neviditelné bubliny, takže ztratí kontakt s vnějším světem. Této krize využije místní zkorumpovaný politik, aby si tak mohl upevnit svůj vliv. Na postu výkonného producenta se usadil Steven Spielberg. No uvidíme, čí adaptace bude atmosféričtější.

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
kynel

kynel

Nice!!! Stephen King na showtime
před 12 roky
ranger

ranger

V pondělí běžel díl Krajních mezí The Revelations of Becka Paulson podle povídky Stephena Kinga
před 12 roky
Další články k tématu