31. 10. 2015

Novinka pod lupou: Unforgotten

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Unforgotten
Žánr drama / krimi
Stanice ITV
Premiéra 8. 10. 2015
Vysílání každý čtvrtek večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Chris Lang (scénář)
Herci Nicola Walker, Sanjeev Bhaskar, Bernard Hill, Tom Courtenay, Trevor Eve, Ruth Sheen, Gemma Jones, Peter Egan, Frances Tomelty, Cherie Lunghi, Hannah Gordon, Brian Bovell, Claire Goose, Tamzin Malleson, Zoë Telford, Tom Austen

Jednou větou

Šestidílné televizní krimi drama o čtyřech lidech, jejichž životy jsou obráceny vzhůru nohama, když se pod zdemolovaným domem najdou kosti patřící mladému muži, který zemřel před 40 lety.

Podobné seriály

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Původně jsem chtěla napsat, že je tu velké množství postav, u kterých vůbec netuším, co mají s příběhem společného. Na konci pilotní epizody to ale všechno krásně začne dávat smysl a já jsem zvědavá, co bude dál.

Jde o další britskou kriminálku, se kterými se setkávám poslední měsíc více než za celých dosavadních 25 let života. A čím dál více se ujišťuju o tom, že to je žánr, který mě dokáže oslovit. Unforgotten se zabývá případem z poměrně dávné minulosti, ale využívá k tomu ty nejmodernější technologie. Není to ale žádné sci-fi, alespoň mně jako laikovi to přijde velmi reálné, takhle nějak by to i možná mohlo vypadat.

Jelikož bylo těch postav tolik, v pilotu se nedočkaly příliš velkého představování. Zde to ale tolik nevadí, protože příběh bude jasně serializovaný a se všemi z nich se budeme setkávat i v dalších dílech, takže bude fajn odkrývat jejich osudy a vzájemnou propletenost.
  • serializovaný krimi příběh
  • spousta tajemna
  • krimi bez napětí
  • nevyznáte se v postavách
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
flyboyeda

flyboyeda

Sve minulosti clovek dost casto neutece. Vynikajicim zpusobem rozehrana partie pro trpelive fanousky citlive...
před 8 roky
Další články k tématu