16. 11. 2015

Novinka pod lupou: After Hours

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název After Hours
Žánr komedie
Stanice Sky 1
Premiéra 2. 11. 2015
Vysílání každé pondělí večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci John Osborne, Molly Naylor (scénář)
Herci James Tarpey, Georgina Campbell, Fergus Van Gelder, Jaime Winstone, Rob Kendrick, Ardal O'Hanlon, Susan Cookson, John Thomson

Jednou větou

Komedie sleduje život Willowa Hannigana, osmnáctiletého milovníka hudby, který má poprvé v životě zlomené srdce.

Podobné seriály

Trailer

Asi není! Kdyby náhodou někdo našel, tak zahlaste a doplníme :-)

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Seriál doprovází celých 22 minut příjemná popově soundtracková hudba. To je ale asi tak jediné, co mě na nové britské komedii zaujalo. Neustále se snažím, ale prostě britskému humoru nedokážu přijít na chuť. Nechápu ho, přijde mi trapný a nevtipný. To je i případ After Hours.

I když… tento seriál je sice charakterizovaný jako komedie, ale nejde mu o to vyvolat v divácích smích. Je to spíše jeden z těch pořadů, který plyne, má odlehčenou atmosféru a je prostě v pohodě, nesnaží se házet žádné hlášky ani nic takového. Jak už jsme u Britů zvyklí, hlavní postavy jsou opět mladí loseři, kteří netuší, co dělat se svými životy, snaží se najít sebe sama a trošku rebelovat.

Ta realita ze seriálu úplně čiší, pokud už máte nějakou z britských komedií ve svých watchlistech, tak asi tušíte, kam tímto názorem mířím. Jde o klasický příklad tohoto stylu, takže pro ty, kteří si v něm libují, půjde o příjemnou podívanou. Pro ty, kteří mají raději americké pozlátko stejně jako já, bude možná lepší, když tento seriál vynechají.
  • hudba
  • energie, kterou mladí hrdinové vyzařují
  • nic se tam neděje
  • není důvod se smát
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu