18. 11. 2015

Seriálové osudy: The Bastard Executioner končí!

Seriálové osudy: The Bastard Executioner končí!

Velký návrat Kurta Suttera nevyšel. Jeho letošní nové dobové drama The Bastard Executioner, které vysílala kabelovka FX, končí po první sérii ruší. Seriál se v příštím roce již nevrátí.

Sutter nehodlal dopustit, a by seriál odezněl do ztracena a aby fanoušky nechala stanice dlouho na pochybách. Rozhodl se proto k nevšednímu kroku a zakoupil si reklamní prostory na serverech Deadline a Hollywood Reporter, které zaplnil rozlučkovým textem. V něm děkuje hercům a štábu a uvádí, že diváci dávají svým (ne)zájmem jasně najevo, že pokračování nechtějí.

Tvůrce věděl, že se blíží konec, již před pěti týdny, kdy dokončoval poslední epizodu. Svým hercům a štábu to tenkrát však ještě neřekl, protože nepadlo oficiálně poslední slovo a chtěl na place pohodovou atmoféru a jen ty nejlepší herecké výkony až do samotného konce.

„Chtěl bych poděkovat naší rodině z The Bastard Executioner za jedinečnou zkušenost. Byl jsem ohromen mírou talentu a pílí herců a štábu. Děkuji našim partnerům za jejich důvěru, podporu a neúnavnost, když jsem se probíral padesáti lety katolického strachu. … Publikum promluvilo a bohužel ortel, který vyřklo, je jen ‚hm‘. Se vším respektem tedy vedeme náš příběh k epickému a bouřlivému vyvrcholení.“

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
vuvicom

vuvicom

To nééé :'( já si to tak oblíbila :( ještě jsem neviděla poslední díl, tak doufám, že je to alespoň dobře...
před 8 roky
Regisx

Regisx

člověk si to oblíbí a pak mu to seberou.
před 8 roky
Takkie

Takkie

Zase mi skončil jeden z mích oblíbených seriálu. Člověk si najde náhradu za zrušený seriál a teď musím...
před 8 roky
Další články k tématu