4. 12. 2015

Novinka pod lupou: Real Rob

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Real Rob
Žánr komedie / stand up
Stanice Netflix
Premiéra 2. 12. 2015
Vysílání celá série naráz online
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Rob Schneider
Herci Rob Schneider, Patricia Schneider, Jamie Lissow, Johnny Jenkinson, Adam Korson, Lindsay Hanzl, Kym Jackson

Ve zkratce

Komedie inspirovaná životem komika Roberta Schneidera, která ukáže, jak se herec vyrovnává se svou kariérou i osobním životem. Rob má za manželku Mexičanku a malé dítě. Kromě toho je součástí zábavního průmyslu, který je, jak všichni víme, nemilosrdný.

Podobné seriály

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Už podle traileru se dalo poměrně jasně odhadnout, jak seriál Real Rob bude vypadat. Po pilotu nepřichází žádný šok, skutečně se jedná o blbost na druhou. Nebo možná i na třetí. Seriál je hodně podobný letošní novince Donny! nebo hrůzostrašnému Mulaneymu, takže pokud jste některý z těchto seriálů viděli, můžete velmi přesně odhadnout, co vás u Roba čeká.

Komik Schneider byl na vrcholu své slávy zhruba před patnácti lety, ale jeho čas na výsluní je již nenávratně pryč. Před několika lety se pokusil slavnostně vrátit se sitcomem Rob na Velké pětce, ale vyhořel na plné čáře. Tipuju, že Real Rob bude mít podobný neslavný osud. Na druhou stranu Netflix prodlužuje 100 % své tvorby, takže je tu jistá šance, že i tato ptákovina se dočká pokračování.

Ale k samotnému seriálu. Je to jeden z těch kousků, u kterých se nezasmějete, i když by si to tvůrci velmi přáli a vlastně jde jasně poznat, jak moc se snaží, aby to vyšlo. Trapnost ale jasně převažuje, a to jak u příběhu, tak u postav a jejich představitelů, tak i u gagů a vtípků. Postelový rozhovor o bakteriích, přehnaném drbání se na koulích a telefonním osahávání byl ještě snesitelný. Jak ale přišel na řadu úchylný stalker, u kterého herec s potěšením využil veškeré jeho znalosti a „ochotu“, to už na mě bylo moc. Ani povrchní znuděná mexická ženuška v domácnosti taky nepřinesla nic světoborného.

Vrcholem byly prostřihy ze stand up vystoupení Schneidera, které bylo snad ještě horší (méně vtipné) než u Mulaneyho. Lidi se smáli víc než u studiového sitcomu a přitom vůbec nebylo čemu! Rob Schneider by se měl uklidit mimo záři reflektorů, světu by bylo lépe.
  • nevím, fakt nevím, asi scéna v TV studiu, kde manažeři hrdinu naprosto uzemnili
  • herci v čele se Schneiderem a jejich postavy
  • trapnost místo vtipu, během sledování cítíte úzkost
  • stand up prostřihy
10 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu