16. 12. 2015

Seriálové osudy: The Librarians, Legends, Agent X a další

Seriálové osudy: The Librarians, Legends, Agent X a další

Kabelovka TNT v noci oznamovala ve velkém. Fanoušci seriálů této stanice se dočkali vícero dobrých, ale také spousty špatných zpráv. Prodloužené seriály jsou dva, zrušené hned tři.

Mezi šťastlivce se řadí již zaběhnutá stálice stanice, kriminálka Major Crimes. Bylo oficiálně potvrzeno prodloužení, které vyšlo najevo již v listopadu během Díkůvzdání. Pátá série bude mít premiéru v roce 2016 a bude obsahovat 13 nových epizod.

The Librarians (Knihovníci) se k potěšení fanoušků může radovat s objednávky třetí série. Drama je pokračováním slavných televizních filmů s Noahem Wylem, který se občas mihne i v seriálu, ve kterém září Rebecca Romijn. Seriál má na kabelovce velký úspěch, epizody sleduje v průměru 5,5 milionu diváků týdně.

Na druhou stranu se již s novými sériemi nevrátí Legends (zrušeno po 2. sérii), Agent X (zrušeno po 1. sérii) a Public Morals (zrušeno po 1. sérii). Všechny tyto seriály nedokázaly získat potřebné množství fanoušků, a to i přes hvězdné obsazení. Seriál Legends si prošel ve druhé sérii velkými změnami, i tak ale nová řada ve sledovanosti výrazně klesla. Agent X začal svůj běh na krátkou trať s pouhým 1,28 milionem diváků. Public Morals nastartoval nadějně s 2,14 miliony diváků, ale finále už sledovalo méně než půl milionu lidí.

Zbylé epizody Legends a Agent X budou odvysílány podle plánu.

Ředitel stanice Kevin Reilly se v dohledné době chystá odhalit svůj programový plán pro rok 2016, v následujících dnech se tedy můžeme těšit na nové pilotové a seriálové objednávky. Ty začaly již minulý týden, kdy byly pro seriál vybrány projekty Animal Kingdom a Good Behavior.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
verunkawrath

verunkawrath

Legends mě taky nemrzí,horko těžko se v tom seriálu vyznat
před 8 roky
Furiant

Furiant

Librarians potěší, Legends zamrzí, mě třeba ta pražská zápletka nevadí, a u Agent X se není čemu divit....
před 8 roky
_karel_

_karel_

Agent X mě mrzí. Taková bezvadná odpočinková konina... :-)
před 8 roky
Další články k tématu