31. 12. 2015

Zimní novinky a jejich trailery (leden 2016)

Tentokrát trailerů byla taková dávka, že nás to skoro porazilo. Proto jsme poprvé za celou historii rubriky museli přistoupit k tomu, že si leden a únor dáme zvlášť. Ale i tak vás v tomhle vydání čeká neskutečných 28 trailerů.

Beowulf: Return to the Shieldlands

Letos začneme ve Velké Británii. Hnedle 3. ledna totiž začna na ITV historické fantasy drama Beowulf: Return to the Shieldlands.

Bordertown

Ale to není jediný seriál, který začíná 3. ledna. Na americkém Foxu začíná nový animák Bordertown od tvůrčího týmu Setha MacFarlana.

Cooper Barrett's Guide to Surviving Life

FOX nás 3. ledna nešetří a hnedka nám naservíruje další novinku. Podle komentářů pod našimi články sšemi nenáviděnou komedii Cooper Barrett's Guide to Surviving Life. Jelikož pilot seriálu už je k dispozici na internetu, tak si můžete přečíst naše názory.

Den Elfde van den Elfde

Kdo by měl chuť na nějakou opravdovou exotiku, tak se 3. ledna také dočká. Na belgické stanici Eén začíná novinka Den Elfde van den Elfde. Vůbec nerozumíme tomu, co kdo říká, ale vypadá to dost šíleně.

War and Peace

A s posledním seriálem, který premiéruje 3. ledna také ještě zůstaneme v Evropě. Pro změnu zase ve Velké Británii, kde se BBC pouští do adaptace ruské klasiky. Začíná totiž War and Peace.

The Shannara Chronicles

5. ledna na MTV začne čtvrtý z nejočekávanějších seriálů z našeho seznamu nejočekávanějších seriálů. Tak co? Zklame všechny, nebo to bude nová pecka?

Zoe Ever After

Tuhle novinku začínající 5. ledna na TV stanici BET bych před vámi nejraději zatajil, abych vás ušetřil utrpení, ale většinou máme kompletní výpis, tak musíte dát alespoň na moje doporučení, že i trailer je ztráta času.

Empire of the Tsars: Romanov Russia with Lucy Worsley

Tentokrát před vámi nezatajíme ani naučné pořady. 6. ledna na BBC Four začne Empire of the Tsars: Romanov Russia with Lucy Worsley.

Angel from Hell

7. ledna na CBS dostane svou šanci zazářit Jane Lynch v nové komedii Angel from Hell.

Shades of Blue

Druhou novinkou, která startuje 7. ledna na NBC je kriminálka Shades of Blue.

Jericho

Poslední novinkou 7. ledna je historické drama Jericho britské televizní stanice ITV.

Flikken Rotterdam

8. ledna tu máme další exotickou novinku. Tentokrát to je Nizozemí a krimidrama stanice Avrotros.

The Magicians

I když kouzelníci jsou na internetu už nějaký ten pátek, tak na svou oficiální premiéru na Syfy čekají až na 8. ledna. Ale vy si můžete zatím přečíst naše názory.

Shadowhunters

12. ledna přichází na scénu Shadowhunters, novinka číslo tři ze seznamu nejočekávanějších seriálů. Stane se tak na nově pojmenované ABC Family, tedy už Freeformu.

Teachers

TV Land, stanice opravdu divných seriálů, přichází 13. ledna s dalším divným seriálem. V centru dění učitelé. Jelikož pilot seriálu už je k dispozici na internetu, tak si můžete přečíst naše názory.

Second Chance

Málem bychom zapomněli na novinku stanice Fox, která také začíná 13. ledna. Přichází dvakrát přejmenovaný Second Chance o moderním Frankensteinovi. Protože stanice ráčila pilot nabídnout předem, nemohli jsme si odpustit pár názorů.

Colony

14. ledna se nám na USA Network představí další číslo z našich nejočekávanějších seriálů. Sci-fi Colony má v hlavní roli Joshe „Sawyera“ Hollowaye a ani další členové obsazení vás nezklamou. Jelikož pilot seriálu už je k dispozici na internetu, tak si můžete přečíst naše názory.

Angie Tribeca

Komu by se v prvním měsíci roku nedostávali detektivové, tak ať si počká na 17. ledna. To na TBS totiž začíná nové krimi Angie Tribeca.

Billions

Damien Lewis ve své nové roli v novém seriálu na stanici Showtime od 17. ledna.

Mercy Street

Další novinkou naplánovanou na 17. ledna je historické drama z občanské války. Uvidíte, kde jinde, než na PBS.

The Real Housewives of Potomac

A v lednu nezůstaneme ani bez nových reality show. Na stanici Bravo startuje 17. ledna nový spin-off od Real Housewives, pro změnu z Potomacu.

Loud House

V lednu už jsme sice nějaký animák měli, ale tak animáků není nikdy dost. 20. ledna stanice Nickelodeon vypustí do světa svou novinku o jedné opravdu velké rodině.

Baskets

21. ledna na nás čeká na FX nová komedie se známými jmény před i za kamerou. Nebo vám snad jména jako Louis C.K. či Zach Galifianakis nic neříkají?

Legends of Tomorrow

21. ledna dojde i na dvojku našeho žebříčku nejočekávanějších seriálů. Na The CW totiž přicházejí legendy!

Mad Dogs

23. ledna se na Amazonu dočká své premiéry remake téhle britské lahůdky. I když o originálu většina z vás pravděpodobně neslyšela, věřte, že to byla pecka a já věřím, že si Amazon s remakem poradil víc než slušně.

Lucifer

A konečně tu máme číslo jedna z našeho seznamu nejočekávanějších. 25. ledna nám ho přinese Fox.

Recovery Road

Druhou lednovou novinku od přejmenované ABC Family (nyní již Freeform) si budeme moci pustit 25. ledna. Jedná se o drama podle stejnojmenného románu od Blakea Nelsona.

Outsiders

Poslední lednovou novinku nám naservíruje stanice WGN America 26. ledna.


Vybrali jste si něco do svých watchlistů? A taky si myslíte, že toho je setsakra moc?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře35zobraz všech 35 příspěvků
STOUPA

STOUPA

Asi zkusím Jericho a Beowulf
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Lucifer a ještě jednou Lucifer,toho se nemůžu dočkat,pilotní díl si pouštím několikrát do měsíce .)
před 8 roky
Aldyska

Aldyska

Angel from Hell rozhodne, rozpozerané mám už Th Magicians a Lucifer. Je škoda, že v Legends of Tomorrow...
před 8 roky
Další články k tématu