6. 1. 2016

Seriálové osudy: Girls, Being Mary Jane a další

Seriálové osudy: Girls, Being Mary Jane a další

Ještě před dubnovým startem čtvrté řady prodloužila kabelovka Comedy Central svůj komediální hit Inside Amy Schumer pro pátou sérii. Zpráva byla oznámena dnes během zimního novinářského turné TCA. „Jsme velmi nadšení, že jsme dostali novou řadu,“ uvedla Amy Schumer. „Už se mi to stalo mnohokrát, ale teď je to úplně nejlepší pocit.“ Třetí sezóna zaznamenala 200% nárůst sledovanosti na různých platformách oproti řadě předchozí.

HBO chystá konec jedné éry. Ačkoliv kabelovka zprávu prozatím odmítla komentovat, všechny zdrojové seriálové weby informují o tom, že komedie Girls skončí po šesté sérii. Seriál byl prozatím prodloužen pro pátou řadu, která bude mít premiéru v únoru. Šestá sezóna dosud potvrzena nebyla. Pro HBO je komedie Girls velkým úspěchem. Svou první Emmy vyhrál v roce 2012 za casting. Seriál jako takový vyhrál o rok později Zlatý glóbus a ve stejné kategorii byl také několikrát nominován i u Emmy.

Do třetice kabelovka. Stanice BET oznámila během zimního novinářského turné TCA, že drama Being Mary Jane prodlužuje pro čtvrtou řadu. Seriál je v našich končinách spíše přehlížen, v zahraničí ale slaví pro BET úspěchy, především v afroamerické komunitě. Drama sezónu od sezóny vzrůstá – na konci třetí řady došlo k napadení hrdinčiny neteře policistou bílé pleti.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
ragelly

ragelly

Ach, Girls. Už teď mám krizi, z koho nového teď budu mít vždycky krizi na glóbovém/emmyovém červeném...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Girls mě fakt mrzí :(
před 8 roky
Další články k tématu