17. 1. 2016

Novinka pod lupou: Crashing

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Crashing
Žánr komedie / romantický
Stanice Channel 4
Premiéra 11. 1. 2016
Vysílání každé pondělí večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Phoebe Waller-Bridge
Herci Phoebe Waller-Bridge, Jonathan Bailey, Julie Dray, Louise Ford, Damien Molony, Adrian Scarborough, Amit Shah, Susan Wokoma

Ve zkratce

Komedie, která se nabourá do životů a lásek šesti dvacátníků, kteří společně žijí v obyvatelných prostorách jedné britské nemocnice.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Pro mě docela překvapení. Nikdy bych nečekala, že se mi nějaká britská komedie bude i líbit. U Crashing ale musím uznat, že jsem se dobře bavila.

Postavy jsou každá jedinečná. Jasně, jsou to stereotypy – skupinka přátel, každý je úplně jiný, dohromady jim to ale klape. Je tu pár, ale na scénu přichází nová/stará kamarádka kluka a jako by tento milostný trojúhelník rázem vypadl z Dawsonova světa. Že by mezi starými přáteli přeci jen bylo něco hlubokého?

Nejsem si jistá, jestli za pár epizod nezabředne seriál do průměru, zda se nebude opakovat pořád to samé dokola, což se u komedií docela stává. Pilot mi ale přišel svěží a vtipný, postavy nebyly zdaleka tak otravné, jak jsem si myslela, takže ve výsledku doporučuju. Za mě asi tak nejlepší pilot britcomu, jaký jsem kdy viděla.
  • pohodová atmosféra
  • postavy, které vás neštvou
  • vtipné
  • někdy je ta dramatičnost dovedená až moc do extrému
70 %
Mé hodnocení
ragelly

Nuda, šeď a ještě nuda. Nevím, jestli je chyba ve mně, nebo v seriálu, ale Crashing mě nechal celých třiadvacet minut naprosto chladnou. Neusmála, ba nepousmála jsem se ani jednou a v půlce už jsem se nudila natolik, že jsem k dosledování rozsvítila mobil a začala hrát Candy Crush Saga. Konec dílu vypadal více nadějně, dokonce to vypadalo, že by další díly mohly být dobré, ale to už neposoudím, protože tohle dokoukat doopravdy netoužím.Možná je chyba na mé straně, ale za sebe můžu říct, že tohle za těch 23 minut života nestojí.

  • konec měl (možná) potenciál
  • postavy nebyly až tak špatné
  • nenašla jsem ani jeden důvod, proč to sledovat dál
  • budu ještě zítra vědět, že jsem tohle viděla?
  • máme tady na serialzone přes devět tisíc jiných seriálů
40 %
Mé hodnocení
Drunk_Queen

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Tohle půjde mimo mě, navěky. Kdyby se mi během sledování vybil noťas a po připojení nabíječky mi zmizelo...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Britské všechno mě úžasně baví tak proč tohle ne?Je to bohužel tak :(
před 8 roky
Další články k tématu