27. 1. 2016

Jarní Nova: Šestkrát týdně vlastní tvorba

Jarní Nova: Šestkrát týdně vlastní tvorba

Pokud nejste fanoušky seriálů typu Ordinace v růžové zahradě 2 a Ulice, tak si asi na jaře moc ze stanice Nova neužijete. Televize dnes během tiskové konference k jarnímu programovému schématu odhalila, že na následující měsíce chystá vlastní tvorbu v hlavní vysílací čas až šestkrát týdně.

„Jako lídr trhu přinášíme hned několik nových atraktivních formátů, které obohatí naše vysílací schéma. K úplným novinkám patří nové komediální drama Drazí sousedé a spoustu zábavy přinese všem kategoriím diváků skvělá show plná celebrit Tvoje tvář má známý hlas. V současné době také intenzivně pracujeme na řadě dalších nových projektů, které se ve vysílání objeví už v následujících sezonách,“ prozradila Alex Ruzek, programová ředitelka skupiny Nova.

Dvě seriálové novinky, na které se diváci můžou na jaře těšit, jsou komediální seriál Na vodě a drama Drazí sousedé. Na vodě, kde hlavní roli hrají Lukáš Langmajer a Tomáš Klus, začíná již 7. února a poběží vždy v neděli od osmi hodin.

Drazí sousedé vypráví příběh zhýčkaných příbuzných z města, kteří se proti sobě postaví kvůli dědictví v hodnotě 30 milionů. Seriál dostane prostor každé pondělí a středu večer. Úterky a čtvrtky budou i nadále patřit premiérovým epizodám Ordinace v růžové zahradě 2.

O víkendu se od seriálů přesuneme k zábavě. Nová zábavná show, kterou Nova nasadí na sobotu večer, nese název Tvoje tvář má známý hlas. České celebrity se zde budou líčit, oblékat a maskovat jako známé světové hvězdy a budou dokonce muset naživo zpívat. Jejich výkony bude hodnotit čtyřčlenná porota.

Zahraniční seriály

V premiéře bude letos na jaře odvysílána závěrečná sedmá série kriminálky The Mentalist (Mentalista). Fanoušci se můžou dále těšit na 12. sérii NCIS (Námořní vyšetřovací služba) a nový seriál Battle Creek (Policie Battle Creek), který byl v USA uveden teprve v loňské sezóně. Bohužel u diváků propadl a po třinácti epizodách byl zrušen.

Na Fandovi poběží třetí řada Arrow. Stanice dále odvysílá závěrečnou šestou sérii dramatu Justified. V neposlední řadě pak příznivci Kobry 11 můžou očekávat nejnovější 20. sérii.

Smíchov potěší fanoušky Young & Hungry, milovaný seriál ABC Family (nyní Freeform) poběží pod českým názvem Mladí a hladoví. Nebude nově chybět ani legenda téže stanice, sitcom Melissa & Joey.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře42zobraz všech 42 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

A to jsem Novu ten týden nenáviděla o něco míň. Teď Novu nenávidím snad ještě víc než kdy dřív :) :D
před 8 roky
Martisek

Martisek

Nevíte někdo přesný datum začátku Arrow?
před 8 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Už začal. Běží v neděli večer na Fandovi, dva díly za sebou.
před 8 roky
Další články k tématu