4. 2. 2016

Novinka pod lupou: The Family Law

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název The Family Law
Žánr komedie / sitcom
Stanice SBS One
Premiéra 14. 1. 2016
Vysílání každý čtvrtek večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Benjamin Law
Herci Trystan Go, Fiona Choi, Anthony Brandon Wong, Shuang Hu, George Zhao, Karina Lee, Vivian Wei, Bethany Whitmore

Ve zkratce

Seriál sleduje dobré i ty méně příjemné osudy čínsko-australské rodinky. Diváci vidí události z úhlu pohledu čtrnáctiletého Benjamina. Příběh je zasazen na slunné pobřeží Queenslandu do dlouhého a horkého léta, na které rodina nikdy nezapomene. Benjamin, jeho sestry Candy, Tammy, Michelle, bratr Andrew a rodiče Jenny a Danny musí řešit starosti a slasti společného fungování a soužití.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Možná je to tím, že v obou seriálech vystupují v hlavní roli Asiaté, ale přišlo mi to úplně stejné jako Fresh Off the Boat. Možná jen méně vtipná australská kopie. Mimochodem, Číňané s australským přízvukem mi přijdou hrozně moc nepřirození :D Není to jejich chyba, ale je to divné.

Každopádně se tady ničeho extra nového nedočkáte. Jde zase o jednu rodinu mimo mainstream, tentokrát typicky asijskou. Takovou tu hardcore, kdy matka téměř neumí anglicky a snaží se za každou cenu zachovat doma zvyky svých krajanů. A stýkají se jen se svými krajany.

Vtipné to moc nebylo, vlastně si zpětně (názor píšu asi po týdnu po odsledování) neuvědumuju ani jednu scénu, u které jsem se pobavila, která by mi utkvěla v paměti. Na druhou stranu jsem během sledování netrpěla zdaleka tolik jako u jiných rádoby komedií/sitcomů.
  • hezký dvojsmysl v názvu seriálu
  • pohodovka
  • nic nového
  • nic extra vtipného
40 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Tohle půjde asi mimo mě,možná časem změním názor,ale zatím ne.
před 8 roky
Další články k tématu