10. 2. 2016

Starz chystá sequel k The White Queen

Starz chystá sequel k The White Queen

The White Princess, projekt, který získal včera od stanice Starz zelenou. Jde o sequel k minisérii The White Queen, která se opět inspiruje stejnojmenným bestsellerem od Philippy Gregory ze série The Cousins' War.

Seriál bude vyprávět příběh anglické Války růží ze ženské perspektivy. Osmidílná minisérie začíná nyní předprodukci. Scenáristka The White Queen Emma Frost se vrátí na pozici showrunnerky.

Minisérie završí příběh Války růží a vzestup Tudorovců díky manželství mezi princeznou Alžbětou z Yorku a králem Jindřichem Tudorem. Anglie je spojena, ale manželství hrdinů je brzy rozpolceno. Zemí se začínají šířit zvěsti o tom, že princeznin dlouho ztracený bratr Richard je naživu a plánuje převzít vládu. Hrdinka si musí vybrat mezi pozicí manželky Tudora a princezny z Yorku, mezi novým manželem a chlapcem, který tvrdí, že pochází ze stejné krve.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
ragelly

ragelly

Díky! Opraveno :)
před 8 roky
eliza2210

eliza2210

určite si to pozriem lebo White Queen sa mi veľmi páčila :)
před 8 roky
Adrian "A.C." Conor

Adrian "A.C." Conor

Super. Už sa teším. Mohli by ešte sfilmovať aj ďalšie jej knižné série, napr. The Order of Darkness, lebo...
před 8 roky
Další články k tématu