28. 2. 2016

Seriálové osudy: Mad Dogs

Seriálové osudy: Mad Dogs

Streamovací služba Amazon nedávno vypustila do oběhu kriminální drama Mad Dogs. Pokud patříte mezi ty, kteří si ho oblíbili i přesto, že se jedná o americkou adaptaci britské předlohy, bohužel pro vás máme špatné zprávy. Výkonný producent Shawn Ryan zprávu dnes oznámil na svém Twitteru.

Podle Ryana je lepší odejít po jedné nadupané sérii. „Vždy jsme Mad Dogs zamýšleli jako jednosezónní uzavřený příběh.“ Podle producenta tvůrci představili Amazonu svůj nápad na druhou řadu. Amazon naopak přednesl svou vizi, kam by se seriál měl ubírat, a tyto dva názory se neshodovaly. Zástupci obou stran proto došli k názoru, že bude nejlepší seriál po první řadě ukončit.

Podle dostupných informací je Mad Dogs jedním z nejúspěšnějších dramat Amazonu. „Lidi v Amazonu mám řekli, že po pouhých čtyřech týdnech máme mnohem lepší výsledky než mnoho jiných seriálů této služby,“ pokračoval na Twitteru Ryan.

Další díly seriálu
Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
teraxa

teraxa

Ještě jsem nekoukala, takže nedokážu posoudit, zda by si seriál zasloužil další řadu, ale s tou jednou...
před 8 roky
inekafe

inekafe

[img]http://i.imgur.com/0RJqQnC.jpg[/img] :'D
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Zatím se na to chystám,tak nevím,vyzkouším,uvidím,rozhodnu.
před 8 roky
Další články k tématu