24. 3. 2016

Seriálové osudy: Stan Lee's Lucky Man

Seriálové osudy: Stan Lee's Lucky Man

Britská stanice Sky1 dnes oznámila, že její letošní novinka Stan Lee's Lucky Man se vrátí v nové sezóně s druhou řadou. Prodloužení seriálu není překvapivé. Lucky Man je nejúspěšnějším dramatickým seriálem stanice.

Desetidílné drama odvysílá finále první řady v pátek 25. března. V průměru epizody sleduje 1,9 milionu diváků. Úspěchy drama slaví také online, když jde o nejsledovanější program od Sky1 na streamovací službě NOW TV.

Ve druhé sérii budeme nadále sledovat detektiva Claytona, který horko těžko ovládá svá nutkání v nekonečné bitvě mezi dobrým a zlým štěstím. Představitel hlavního hrdiny James Nesbitt uvedl: „Říká se, že každý je svého štěstí tvůrce. S potěšením oznamuji, že tentokrát to platí! Jsem rád, že Lucky Man je tak populární u diváků a těším se, až se na Sky2 v roce 2017 vrátíme.“

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Už zítra,už zítra,mooooooc se těším :)
před 8 roky
teraxa

teraxa

Tohle mi dneska vážně zvedlo náladu!
před 8 roky
Mik

Mik

Na jednu stranu sem moc rád, protože to je super seroš a hlavně tam je Nesbitt a Boyd, ale bojim se, aby to...
před 8 roky
Další články k tématu