7. 4. 2016

Novinka pod lupou: Undercover

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Undercover
Žánr drama / krimi / špionážní
Stanice BBC
Premiéra 3. 4. 2016
Vysílání každou neděli večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Peter Moffat
Herci Sophie Okonedo, Adrian Lester, Dennis Haysbert, Derek Riddell, Phil Davis, Tamara Lawrence, Daniel Ezra

Ve zkratce

Undercover sleduje život a rodinu Mayi Cobbiny, britské právničky, která bojuje dlouhý právní spor. Chce prokázat nevinu amerického vězně Rudyho Jonese, který byl odsouzen k trestu smrti. I když má v práci frmol – spousta lidí touží po její pozici vrchní státní návladní, alespoň doma všechno klape. Maya je již dvacet let šťastně vdaná a vychovává spolu se svým manželem Nickem tři skvělé děti.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

I když měl pilot skoro plnou hodinu, nějak tak nedokážu prozatím říct, o co tam vlastně jde. Ze začátku to vypadalo na nějaký soudní proces, kdy byl neprávem někdo odsouzený, pak se z toho stalo rodinné drama, ze kterého se vyklubalo něco špionského. Jasně, název Undercover nasvědčuje, že tam je jakési utajení (nebudu spoilerovat, kdo v utajení je), ale po prvním díle nemůžu říct, z jakého důvodu vlastně ten člověk do utajení šel.

Herci mi příliš nesedli. Hlavní hrdinka je taková nepříjemná od pohledu, nevím, nepřijde mi ničím zajímavá. Hodně potenciálu pro mě představuje její syn, který má asi nějakou nemoc, absolutně mě (v pozitivním slova smyslu) fascinuje jeho chování, myslím, že je i věrohodně zahraný svým představitelem.

Nejsem si úplně jistá, jestli dám seriálu ještě šanci. Neřekla bych, že je špatný, jen opravdu po 55 minutách čistého času stále nevím, co od něj očekávat. Pravděpodobně už se k němu nevrátím, v jeho neprospěch hraje pro mě nesympatická hlavní hrdinka.
  • syn
  • spousta tajemství
  • žádné odpovědi
  • nesympatická hlavní představitelka
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Magnetky na kliknutí. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
ragelly

ragelly

To asi nějaké náhlé osvícení nebo co, jinak je pravidlem, že dostávám vynadáno za spoilery, které za...
před 8 roky
teraxa

teraxa

Jo to se stává, já takhle dostala spoiler na midseason finále TWD. Ono říct pouze barvu vlasů postavy,...
před 8 roky
Destinytte

Destinytte

Hmm, tohle asi taky vynechám.
před 8 roky
Další články k tématu