7. 4. 2016

Greek se dočká filmového pokračování

Greek se dočká filmového pokračování

Freeform se znovu chystá vrátit na vysokoškolský kampus. Stanice oznámila, že vyvíjí filmové pokračování jednoho ze svých nejúspěšnějších seriálů, Greek.

Půjde o sváteční shledání, které ponese název Greek: The Reunion. Na scénu se vrátí postavy z původního seriálu, které k sobě zpět svede pětileté výročí od odchodu z univerzity Cypress Rhodes.

Seriál běžel na stanici ABC Family v letech 2007–2011 a sledoval vysokoškolské studenty, kteří byli součástí školního „řeckého systému“. V hlavních rolích zde zářili Clark Duke, Scott Michael Foster, Spencer Grammer, Paul James, Amber Stevens, Jacob Zachar, Jake McDorman.

Prozatím nebylo potvrzeno, kteří herci si své role ve filmu zopakují. Vrací se tvůrce Patrick Sean Smith a producenti Lloyd Segan a Shawn Piller. Očekává se, že film bude odvysílán někdy během svátečního období, i když nebylo upřesněno, které svátky jsou myšleny :-)

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
ragelly

ragelly

Tak film nakonec nebude, stanice plány zrušila. Fňuk :'(
před 6 roky
Adík

Adík

Bylo dlouhou dobu ticho, jsem se divil. Plus stále nikdo nepotvrdil účast. Velká škoda, fakt jsem...
před 6 roky
Caroline115

Caroline115

No tak to mě mrzí, fakt jsem se těšila :-/
před 6 roky
Další články k tématu