8. 4. 2016

Novinka pod lupou: Almost There

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název Almost There
Žánr komedie / romatnický
Stanice Audience Network
Premiéra 22. 3. 2016 (k dispozici až tento týden)
Vysílání každé úterý večer
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

Sledovanost pilotu: –

Kdo?

Tvůrci Jace Alexander, Kim Cella, Debbie Baldwin
Herci Steven Pasquale, Christopher Fitzgerald, Susan Kelechi Watson, Maddie Corman, Trieste Kelly Dunn, James McDaniel, Terry Kinney, Jane Quigley Alexander

Ve zkratce

Potká ji, ztratí ji v davu a poté stráví každou volnou minutu ve snaze ji znovu najít.

Jackson Cooper je pohledný a věčně svobodný psychiatr z New Yorku. Pravidelné randění a workoholické chování mu úspěšně pomáhaly k tomu, aby se vyhýbal jakýmkoliv dlouhým závazkům. To se změní v době, kdy potká dívku svých snů. Bohužel ale nestihne zaznamenat její celé jméno, telefonní číslo nebo další informace, jak by ji zase mohl najít…

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Pamatujete si, jak jsem onehdy pěla samé ódy na You Me Her? Tak Almost There je téměř to samé v bledě modrém! Asi hodně pomáhá, že jde o stejnou produkční společnost, resp. distributora… asi. Moc se v těch názvech nevyznám, je s tím spojená jak značka Audience Network, tak i AT&T, tak i DirecTV, z toho aby jeden zešedivěl. Každopádně o to tady nejde, jde o samotný seriál.

Opět tu máme jednu z romantických komedií, které dokážou na své diváky zapůsobit naprosto skvělou pohodovou a příjemnou atmosférou, která vás ihned vtáhne do děje. Bavíte se od začátku do konce, přičemž seriál nemusí vůbec tlačit na pilu, aby ve vás dokázal vyvolat pozitivní emoce. Hned u první scény se zasmějete, je vytvořena chytře, svůdně a provokativně, nechybí jí jiskra a vtip.

Hlavní podstatou je hledání svého druhého já, spřízněné duše, chcete-li. Náhoda je blbec, což se ukáže i zde; konec pilotu mě dokonale dokázal zdeptat :D Skoro jsem řvala do monitoru něco ve smyslu ‚No tak! Udělej ještě jeden krok ze dveří, otoč se!!!‘ :D Každopádně moje frustrace byla jen v rámci těch nejlepších pocitů.

Jiní herci kromě hlavního hrdiny zatím nedostali příliš prostoru. On je super, jeho nejlepší kamarád je lehce otravný, ale jelikož nebyl často na scéně, dal se prozatím tolerovat. Chemie hlavní dvojky je opět báječná, těším se, až se skutečně doopravdy znovu setkají a případně i dají dohromady. Jen doufám, že na to nebudu muset čekat celou sérii, protože tohle je cílená forma mučení všech diváků! :D
  • chemie mezi postavami
  • seriál dokáže vyvolat emoce
  • skvělá atmosféra
  • nejlepší kamarád hrdiny je trošku trouba
  • nedostupnost seriálu
90 %
Mé hodnocení
ragelly

Komedie Almost There pochází ze stejné dílny jako You Me Her, který jsem si zamilovala od první scény, ale tentokrát se takové nadšení nekonalo. Prvních pět minut byla celkem nuda, ale poté přišla asi nejlepší scéna pilotu, po které už děj plynul rychleji.

Hlavní hrdina Jackson je milý, sympatický profesor psychologie, kterého známá posílá na slepá rande se svými kamarádkami. Na jednom z nich potká v baru Natalie, se kterou si okamžitě padnou do oka. Nestihnou si však prozradit svá příjmení ani telefonní čísla. Chemie mezi nimi byla zřejmá a jiskra skutečně přeskočila, takže jsem chápala, proč se ji snažil Jackson po zbytek celého dílu najít. S tím mu pomáhal jeho potrhlý kamarád Carter, který se v různých podobách vyskytuje snad v každém seriálu.

Celý pilot byl spíše průměrný. Ničím mě neurazil, ale zároveň mě ani nenadchnul. Konec se jim ale povedl, usekli to menším cliffhangerem, takže si další díl alespoň proklikám, přestože nemám v plánu koukat dál. Možná mě ale přesvědčí.
  • chemie mezi Jacksonem a Natalie
  • konec
  • špatná dostupnost
  • chybí spád
  • má to být komedie, ale za celý díl jsem se možná tak jednou pousmála
50 %
Mé hodnocení
gabik.029

Dáte novince šanci? Dokáže podle vás obstát a stát se hitem?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
DJ Obelix

DJ Obelix

You Me Her si mě po třech epizodách naprosto získal, takže tomuto musím "chtě nechtě" dát šanci...
před 8 roky
DJ Obelix

DJ Obelix

Tak po třech dílech se vměstnám někam mezi vás holky. U mě zatím za 60 %. Bohužel s každým dalším dílem...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno, nakonec vysoké hodnocení po pilotu snižuju "jen" na 60. Příjemná romantická komedie...
před 3 roky
Další články k tématu