11. 4. 2016

Netflix opět vítá Marca Pola, představuje The Crown

Netflix opět vítá Marca Pola, představuje The Crown

Streamovací služba Netflix dnes oznámila dvě premiérová data. Prvním z nich je historické drama Marco Polo, které slavilo úspěch při svém prvním představení na konci roku 2014. I přes to, že se jedná o jeden z nejdražších projektů Netflixu, byl seriál prodloužen pro druhou řadu. Ta se na Netflixu začne streamovat od 1. července.

Druhým oznámeným datem je velmi lákavá novinka The Crown, která pojednává o počátcích vlády královny Alžběty II. Seriál bude vyprávět příběh ze zákulisí počátků vlády královny, odhalí osobní intriky, romance a politickou rivalitu, které stojí za velkými okamžiky, které pomohly zformovat druhou polovinu 20. století. Všechny epizody budou zpřístupněny ve kvalitě 4K od 4. listopadu. Mimochodem, jednu z hlavních rolí v seriálu ztvární Doctor Matt Smith, takže pro fanoušky je tato novinka téměř povinnost! :-)

Netflix k The Crown vydal také první teaser, zájemci se tak můžou začít těšit.

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
RiverSong

RiverSong

Tak na Matta se zase opět ráda kouknu ;) skvělý herec. Uvidíme, jak si povede :D
před 8 roky
Mik

Mik

Na Marca Polo se už hodně těším, první série byla super. The Crown mě moc neláká, ale asi to vyzkouším, když...
před 8 roky
STOUPA

STOUPA

Marco Polo mě moc bavil takže se těším.
před 8 roky
Další články k tématu