11. 4. 2016

Seriálové osudy: Episodes

Seriálové osudy: Episodes

Stanice Showtime dnes oznámila zprávu, o které se spekuluje již téměř rok. Nadcházející pátá série komedie Episodes bude pro seriál poslední, nové díly již nevzniknou.

Komedie, ve které září Matt LeBlanc, začne natáčení nové řady příští týden, čtecí zkoušky jsou naplánovány již od zítřka v Londýně, kde se závěrečných sedm epizod bude také natáčet. LeBlanc za svou roli fiktivní verze sebe sama získal v minulosti Zlatý glóbus.

„Při tvorbě seriálu jsme zažili ty nejlepší chvilky,“ uvedli tvůrci David Crane a Jeffrey Klarik. „Showtime je naprostým opakem každé stanice, o které píšeme. Kdyby bylo na nich, točili bychom nové díly donekonečna. Nicméně my jsme již dovyprávěli příběh, který jsme vymysleli, a nikdy jsme nechtěli přetahovat naše pozvání do vašich domovů.“

Vysílání poslední série začne na stanici během roku 2017.


Sledujete Episodes? Tušili jste, že pátá řada bude poslední? Myslíte si, že je na čase příběh ukončit, nebo by klidně mohl pokračovat dál?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Fruiko

Fruiko

Od tý doby, co nejsou na konci série epické bitky to stejně nemá takový grády. I když je to pořád asi...
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Počítala jsem s tím,tak nejsem překvapená.
před 8 roky
Nira

Nira

Seriál nesleduji, ale mám v plánu. Kombinace anglického a amerického humoru, zajímavé téma a fajn herci...
před 8 roky
Další články k tématu