30. 6. 2016

Novinka pod lupou: Witless

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Witless
Žánr: Komedie / Krimi
Stanice: BBC Three
Premiéra: 22. 4. 2016
Vysílání: od 22. dubna do 20. května každý pátek večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Joe Tucker, Lloyd Woolf
Herci: Kerry Howard, Zoe Boyle, Tom Cawte, Nicholas Fruin, John Hodgkinson, Nick Preston, John Inverdale, Samuel Oatley

Ve zkratce

Spolubydlící Leanne a Rhona jsou zařazeny do programu ochrany svědků poté, co se stanou svědkyněmi střílení místního gangu. Dostanou nové identity a špinavý byt ve Swindonu. Musí si ale dávat pozor. V patách jim totiž jsou dva extrémně mladí nájemní zabijáci.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Já britským komediím příliš neholduju, nicméně tohle nebylo úplně špatné. Seriál asi nesedne všem a u mnohých scén si říkáte, co se to tam děje, ale ve výsledku pilot uteče a vy jste zvědaví, jak z toho obě dámy vybruslí.

Je tu ale pro mě velký vykřičník. Postavy jsou typizované až běda. Hlavní hrdinky jsou postaveny do obrovského kontrastu, který má být hlavním zdrojem vtipů. Jedna má nevymáchanou pusu, ale dokáže se svou přirozenou osobností ze všeho vybruslit. Druhá je upnutá puntičkářka, kterou jakýkoliv výkyv z přesného plánu naprosto rozhodí a ona není schopna improvizovat. Takto vyhraněné osobnosti se hodně rychle můžou dostat za únosnou úroveň.

Ti dva usmrkanci, co po holkách jdou, jsou spíš k breku než k smíchu. Opravdu nechápu, proč si tolik dnešních mladých lidí musí hrát na ty největší drsňáky. Jediné, co mě u nich pobavilo, když je vyhazovači nechtěli pustit do striptýzového klubu, kde se holky ukrývaly, a jak se pak ten usmrkanec vztekal. Ale to byla taková škodolibá zábava. Jinak opravdu oči vsloup.
  • vyhraněné osobnosti hrdinek
  • mladí zabijáci
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
verunkawrath

verunkawrath

Pro mě co je britské,to je dobré,není to zlaté pravidlo,ale vyzkouším všechno :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

Ne-e
před 7 roky
Další články k tématu