26. 7. 2016

Seriálové osudy: Turn

Seriálové osudy: Turn

Revoluce stále žije a ještě rok žít bude! Kabelovka AMC dnes oznámila, že drama Turn prodlužuje pro čtvrtou sérii, která pro seriál bude znamenat konečnou. Posledních deset epizod se na televizní obrazovky dostane v roce 2017.

Drama si svou premiéru odbylo v červnu 2014. Sleduje skupinku celoživotních přátel, ze kterých se stali špioni tvořící Culper Ring, uskupení, které hrálo významnou roli během americké občanské války.

„Jsem moc šťastný, že jsem dostal možnost úctyhodně zakončit příběh Culper Ring, tedy do bodu, kdy válka končí a skutečný velký americký experiment začne,“ prozradil showrunner Craig Silverstein. „Tento seriál byl pro mě prací, o které jsem snil. Přičinili se na tom výborní tvůrci, skvělý štáb a dokonalí herci. Jsem také rád, že můžu dál spolupracovat se stanicí AMC, která nás vždy maximálně podporovala a povzbuzovala. Těším se na naše společná budoucí dobrodružství.“


Sledujete Turn? Mrzí vás, že čtvrtá série bude poslední? Nebo se těšíte na to, jaký závěr tvůrci vymyslí, když ví dopředu, že nás čeká konec?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Destiny

Destiny

Je dobře, že bude seriál důstojně zakončen.
před 7 roky
La.Volpe

La.Volpe

První řada byla skvostná a další série se jí moc nevyrovnaly. Přežil bych i konec po 3. sérii. Před...
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Snad bude konec ucházející.
před 7 roky
Další články k tématu