5. 8. 2016

Novinka pod lupou: Wasted

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Wasted
Žánr: Komedie / Romantický
Stanice: E4
Premiéra: 26. 7. 2016
Vysílání: každé úterý večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Jon Foster, James Lamont
Herci: Dylan Edwards, Danny Kirrane, Gwyneth Keyworth, Rose Reynolds, Tom Canton, Matthew Jacobs Morgan, Sean Bean

Ve zkratce

Seriál sleduje čtyři kamarády, kteří zahazují své mládí ve vesničce na západě země. Morpheus je geek s plnou hlavou konspiračních teorií, který vede mystický obchod se suvenýry společně se svou neambiciózní sestrou Sarah. Jeho nejlepší kamarád Kent v obchodě spí na gauči, aniž by zaplatil třeba jen korunu za nájem. Čtveřici doplňuje Alison, která vede vzadu v obchodě obchod s novodobými léčidly a do které je Kent tajně zamilovaný. A pak je tu Sean Bean :-)

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na začátku to vypadalo naprosto šíleně. Potrhlý chlápek na mopedu, neuvěřitelně nevkusné neony (ne-ne-ne :-D ), tráva, tetování, stísněné prostředí, žádné ambice. A pak se Morpheus přenesl do svého vysněného světa, kde se objevil Sean Bean. V tu chvíli začala sranda.

Britské komedie jsou vždycky oříšek. E4 ale dokáže čas od času vytasit něco nového, něco jiného, než na co jste zvyklí. Není to žádný hit jako Misfits, ale rozhodně jde o komedii, která vás na 30 minut dokáže spolehlivě zabavit.

S pilotem to bylo jako na houpačce. O nepěkném začátku už jsem se zmiňovala a i v průběhu dílu se objevovala hlušší místa, která neubíhala tak hladce jako některé jiné pasáže, ale scény s Beanem to plně vynahrazují.
  • kvalita jako na houpačce
  • slabý úvod
  • neuvěřitelně nevkusné neony
  • šeď nudného života bez ambicí
50 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Koldik

Koldik

Pre mna nie...trailer ma jednoducho musi zaujat, ale tu nic...takze nic
před 7 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

Asi první postava v romantickém komediálním seriálu, která zemře... protože kdyby ne, tak bych byla...
před 7 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

On i ten Bean byl na šrot, co? Neporušuje touhle rolí nějaký copyright?
před 5 roky
Další články k tématu