29. 8. 2016

Novinka pod lupou: Borderline

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Borderline
Žánr: Komedie / Mockumentary
Stanice: Channel 5
Premiéra: 2. 8. 2016
Vysílání: každé úterý večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: -
Herci: David Avery, Jackie Clune, David Elms, Guz Khan, Liz Kingsman, Ralf Little, Jamie Michie, Sunil Patel

Ve zkratce

V centru dění se nachází skupinka zaměstnanců letištní kontroly, kteří musí čelit ožehavému tématu současnosti – emigraci. Hlavní zápletky jsou natočeny podle scénáře, ale hlavní herci i hostující celebrity během dialogů výrazně improvizují.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Naprostá nuda. Mockumentary styl jako ušitý, ovšem skutečně nezábavná forma i téma. Postavy jsou ujeté, ale tím špatným způsobem. Nikoho si neoblíbíte, nikomu nemůžete fandit… ono ani není v čem fandit, protože za celou dobu se tam nic nestalo.

Na druhou stranu alespoň musím říct, že mi to nepřišlo zdlouhavé. Epizoda utekla docela rychle, jen bohužel opravdu o ničem nebyla. Některé momenty dokázaly pobavit (šéfová se rozhodne podřízené ukázat, jak správně pracovat), ale spočítali byste je na prstu jedné ruky.

Troufám si tipnout, že půjde o další z nekonečné řady britských mockumentary, které v tichosti odvysílají jednu sérii a dál už po nich pes neštěkne.
  • nesympatické postavy
  • nudné prostředí
  • absence děje
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Koldik

Koldik

Tak mne stacil trailer a uz pes stekat nebude.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Toto je pro mne ztráta času,škoda.
před 7 roky
Další články k tématu