24. 8. 2016

Seriálové osudy: Survivor's Remorse

Seriálové osudy: Survivor's Remorse

Stanice Starz pokračuje ve svém úspěšném tažení. Stejně jako na poli dramat vévodí Power, u komedií je jedinčkou stanice Survivor's Re­morse. Seriál se s fanoušky jen tak loučit nebude. Dnes bylo oznámeno, že jej kabelovka prodloužila pro čtvrtou séri..

Rozhodně nejde o nic překvapivého. Premiéra třetí řady sklidila velký úspěch. Během noci si epizodu zapnulo 883 tisíc diváků, což je o 164 procent více než předchozí rok, kdy jel seriál v sobotu (nyní běží v neděli). I další díly si vedou skvěle, v průměru mají oproti druhé řadě dvojnásobnou sledovanost.

Seriál, stejně jako ostatní produkce stanice, nyní okupuje nedělní večery, kde čelí velké konkurenci ze strany dalších placených kabelovek, především HBO a Showtime. „Vidíme v tom příležitost,“ uvedl ředitel stanice Chris Albrecht v době, kdy došlo k oznámení o programové změně. „Soboty pro nás fungovaly tak dobře, že věříme tomu, že naše seriály dokážou vyčnívat z davu i v nejsledovanější večer celého týdne.“


Sledujete Survivor's Remorse? Potěšilo vás oznámení o prodloužení? Jak se vám zatím líbí třetí řada v porovnání s předchozími dvě­ma?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
verunkawrath

verunkawrath

Super zpráva,to mě těší.
před 7 roky
Další články k tématu