3. 9. 2016

Novinka pod lupou: Four in the Morning

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Four in the Morning
Žánr: Komedie / Drama
Stanice: CBC
Premiéra: 26. 8. 2016
Vysílání: každý pátek večer
Předskokan: -
Konkurence: -
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Ira Parker
Herci: Lola Tash, Michelle Mylett, Daniel Maslany, Mazin Elsadig

Ve zkratce

Komediální drama o skupince přátel, kteří se pravidelně scházejí ve čtyři hodiny ráno. Dovolte hercům, aby vás prostřednictvím svých postav seznámili se všemi neuvěřitelnými věcmi, které se v tuto šílenou noční hodinu dějí.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

Na začátku to vypadalo dobře. Celý ten monolog jedné z hrdinek v restauraci o tom, jak by potenciálně mohla být zamilovaná do kamaráda svého přítele, byl hodně dobrý. Jakmile se ale čtveřice roztrhla a holky šly zvlášť a kluci šli zvlášť, humor upadl, zůstala velká nudná šeď.

Rozhodně nejde o typický sitcom. Je to spíše komediální drama, z pilotu hodně často dýchá depresivní nálada, i když se střídá se světlými chvilkami. Tím pádem lze také říct, že ne všechny tento styl zaujme. Ona už stanice v popisu píše, že jde o netypický koncept, což se dokazuje.

Základem jsou dialogy nebo monology. Obecně se v půlhodinovkách hodně mluví, ale tady mi přišlo, že vážně nebyla skoro žádná pauza. Veškerý humor i vývoj děje je postaven na mluveném slově, hraní jde k tomu pouze jako doprovodný prostředek. Kdybyste z Four in the Morning udělali rádiový pořad, v podstatě by to vyšlo nastejno.
  • úroveň rychle spadne
  • příběh se táhne
  • matoucí závěr
30 %
Mé hodnocení
ragelly

Plánujete dát novince šanci? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
007.dany

007.dany

Tak do toho se nejspíš pouštět nebudu.
před 7 roky
Nira

Nira

To mě docela zaujalo - občas hledám něco, co můžu jen poslouchat bez nutnosti sledovat, třeba jako...
před 7 roky
Koldik

Koldik

teda ani trailer ani recenzia nezaujali, takze rovnako to pustim k vode.
před 7 roky
Další články k tématu