12. 9. 2016

Článkaři tvrdí: Diváci Exorcistu vymítí z obrazovky

Stanice Fox má na skladě pár nadějných novinek. Bohužel některé z nich pohřbívá od začátku špatným timeslotem. Ale uvidíme, třeba nějaký kousek překvapí.

Článkaři tvrdí: Diváci Exorcistu vymítí z obrazovky

Sezóna 2016/2017 oficiálně začíná v polovině září. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás po kladných ohlasech z minulých let opět připravilo šest článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Dnes se podíváme na zoubek stanici Fox. Ta si pro nás připravila pěkných pár novinek, celkem sedm dramat a tři komedie. Některé z nich mají úspěch téměř předurčen, jiné snad ani nikdy vzniknout neměly. Co je podle nás na obou spektrech stupnice?

Nezapomeňte, že máte poslední dny na to, abyste si tipli v naší každoroční soutěžní tipovačce a hráli tak o pomyslný titul seriálového znalce a o kupu kreditů. Čím víc lidí tipuje, tím víc kreditů se vyhrává! Takže tipovačku posílejte dál :-)

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici Fox?

Fruiko
Rozhodně The Exorcist. Sice nad ním visí otázník, nebo spíš vykřičník ve formě „bacha, není to minisérie, můžou to škaredě podělat“, ale jinak trailer vypadá velice slibně a mohla by se nám zrodit úplně nová seriálová legenda.
ragelly
Tady se mi toho líbí víc. Největší úspěch očekávám u Star, i když premiéra bude až v midseason. Co je ale pro mě nejlepší? To bude asi Pitch. Mám ráda tento typ seriálů, které jsou lehce dojemné. Navíc téma vypadá taky dobře, takže za mě plus a těším se, jaký bude výsledek.
pajky
I u Foxu to budu mít letos jednoduché, protože mou zvědavost podráždila pouze dvojice seriálů. Jedno drama a jedna komedie. Vyzkouším Pitch, protože sport v podání američanů na mě vždy funguje (prosím nové FNL), ale nejvíc se mi líbí Making History (prosím, prodloužit).
gabik.029
Počítá se Prison Break jako novinka? Protože se na něj neskutečně těším!
Seraphine313
Fox má letos hodně nabušený program, ale já se z něj těším hlavně na Making History. Jestli to bude stejně ulítlé jako Galavant, seriál získá jednoho velkého fanouška. Tím ale nechci říct, že by ostatní novinky byly špatné. Mick, The Pitch, Star, The Exorcist, Son of Zorn, Shots Fired a teoreticky i Prison Break vypadají líp než většina konkurence na ABC a CBS. Vlastně jediné zklamání pro mě je 24: Legacy, Lethal Weapon a A.P.B.
lukascoolarik
Dramata jsou na Foxu letos slabší, takže volím šílenou komedii Making History.

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici Fox?

Fruiko
Making History je otřesný a z letošních cestovaček časem rozhodně absolutně nejhorší. Kromě toho to ještě promarnilo potenciál, který to mělo, protože jediný se to nebere tak vážně. Jenže to by se to muselo celé pojmout úplně jinak.
ragelly
Trailer Shots Fired mě absolutně nezaujal. Myslím, že už jsem to psala i v jarním komentáři. Jde o minisérii, kterou si Fox rozhodně mohl odpustit. Rasová problematika už je celkem omletá, nicméně hlavní zádrhel vidím v nudném zpracování, které z traileru přímo sálá.
pajky
Tady je to tak nějak těžší, vůbec nejsem nadšený z předělávání Lethal Weapon, The Exorcist nebo nové série Prison Break (Michael prostě umřel!). A když pominu nezajímavé Shots Fired, tak mi jako vůbec nejhorší připadá nápad těžit značku 24 bez Kiefera.
gabik.029
Son of Zorn, protože prostě ta animace, na mě to působí jako naprosto rušivý element.
Seraphine313
Jak jsem řekl už dřív, 24: Legacy, Lethal Weapon a A.P.B. se vůbec nemusely dostat na obrazovky. Osobně to nejméně chápu u Lethal Weapon, tak volím tu.
</div
lukascoolarik
Son of Zorn. I šílenost v seriálech má svoje meze.

Co podle tebe zruší Fox zruší jako první?

Fruiko
Mám velké dilema. Má zaříznou komedii nebo drama. Pokud by to byla komedie, tak odepíšu Lethal Weapon, pokud drama, tak Pitch. Oboje začíná ve stejný týden, takže to bude souboj o prsa. Ale komedie umírají snadněji. Tak střelím po Lethal Weapon.
ragelly
Černý Petr padne na The Exorcist. Páteční slot proti Hawaii Five-0 nevěstí nic dobrého. Stanice má navíc s adaptacemi velkou smůlu, takže předpokládám, že ani tady se jí nezadaří.
pajky
Pokud to bude drama, tak myslím, že to odnese A.P.B., pokud to však bude komedie (což je podle mě pravděpodobnější), tak mi první na ránu vychází The Mick.
gabik.029
Tady to vidím na The Mick.
Seraphine313
Těžko říct, Fox letos program docela zvládl, co jsou předem vnímané jednořadové seriály, nasadil do slabších timeslotů, zbytek rozházel tak, aby se to co nejvíc párovalo s naháněči diváků. Osobně bych řekl, že do Vánoc rušit nebude, pak se uvidí. Na nejslabším místě je zatím The Exorcist a ani pozice Lethal Weapon není úplně nejsilnější.
lukascoolarik
The Exorcist. Pátek pozdě večer. Víc není třeba dodávat.

A co vy? Podělte se o své odpovědi v komentářích!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
milosh

milosh

Exorcist je spíš projekt pro kabelovku než pro Velkou pětku. Obávám se, že tady budou očekávání Foxů vysoko...
před 7 roky
lukascoolarik

lukascoolarik

Po roce: Tak u Foxu jsem byl totálně mimo. :-D Making History byl naopak to nejhorší, co mohl Fox...
před 6 roky
datel071

datel071

Není proč se omlouvat. O vymítání sice jde, ale přesto jsi uhodil hřebíček na...
před 6 roky
Další články k tématu