29. 9. 2016

Novinka pod lupou: Morgana Robinson's The Agency

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

plakát

Základní údaje

Název Morgana Robinson's The Agency
Žánr Komedie
Stanice BBC Two
Premiéra 26. 9. 2016
Vysílání pondělí, 22:00 hodin
Předskokan
Konkurence
Tipovačka

O čem to je?

Morgana Robinson září v komediálním seriálu, který sleduje talentovou agenturu pod vedením Vincenta Manna. Vincent povolil dokumentárnímu štábu plný přístup do jeho agentury i k jeho hvězdným klientům, mezi které patří například Miranda Hart, Natalie Cassidy, Russell Brand, Joanna Lumley, Gregg Wallace, Mel and Sue, Danny Dyer nebo Adele. Všechny z nich hraje Morgana.

Trailer

A jaký je váš ortel, SerialZoňáci?

V Británii najdete skutečně opravdu všechno. Ať už máte chuť na jakýkoliv žánr, jeho zástupce se spolehlivě na některém britském kanálu aktuálně vysílá. Důkazem je i tento kousek, který… asi?… má nějaké publikum. Jakože nevím, jinak by to přece nemohlo vzniknout, kdyby o to nikdo neměl zájem, no ne?

Každopádně pamatujete si ještě na komedii The Windsords? Tak tady máme něco podobného. Ne tak docela, ale trošku. Zatímco Windsorovci jsou parodií na královskou rodinu, tady jedna komička vytváří parodii na různé britské herecké a pěvecké hvězdy.

Základem pro to, abyste vůbec mohli uvažovat, že by se vám seriál líbil, je pochopit základ vtipu. To znamená, že všechna jména, která jsou napsána v popisu seriálu, byste měli znát. Protože jakmile se tak neděje, podobně jako u mě, tak veškerý vtip letí z okna.

Jelikož ze zmíněných lidí znám tak možná Adele, tak jsem jen koukala a vůbec mi to nepřišlo vtipné. Netuším, jak se tyto hvězdičky chovají ve skutečnosti, takže nemůžu porovnávat, jak moc vydařená parodie tohle byla či nebyla. Každopádně je asi úctyhodné, že všechny z nich zvládla jedna herečka. Možná vám to spíše připomene Saturday Night Live, kde teda působí více lidí, ale taky dělají různé parodie na slavné osobnosti.

Jak říkám, pokud britské celebrity neznáte, pravděpodobně se zde moc nepobavíte. Pokud vám jména povědomá jsou a chcete vyzkoušet nový a neokoukaný žánr, pak tento seriál zkuste a uvidíte, jak vám padne do noty.
  • chameleonství hlavní představitelky
  • pravděpodobně určeno jen a pouze pro Brity, kteří se orientují
20 %
Mé hodnocení
ragelly

Dáte novince šanci? Zaujal vás popis nebo trailer? Nebo si počkáte až na více ohlasů a podle toho se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
007.dany

007.dany

Tak tohle už vůbec dobře nevypadá.
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Bože,proč někdo něco takového vůbec natáčí?
před 7 roky
Koldik

Koldik

Aj ja sa toto pytam... A 20% ragelly, to je asi az prilis.
před 7 roky
Další články k tématu