28. 10. 2016

Bones, Six a další midseason premiérová data

Bones, Six a další midseason premiérová data

Ani se to nezdá, ale již máme za sebou více než měsíc nové sezóny. Za chvíli jsou Vánoce a vánoční pauzy a koncová číslovka u roku se přehoupne na sedmičku. Midseason je za rohem, což si uvědomují i samotné stanice, které si pomalu začínají tvořit plány a měnit program, přizpůsobovat ho nové vlně seriálů.

V posledních dnech byla oznámena hned čtveřice premiérových dat. Víme, kdy se na obrazovkách objeví začátek konce v podobě první epizody závěrečné dvanácté série Bones. To samé v bledě modrém platí také o dramatu Switched at Birth od stanice Freeform, které se rozloučí svou nadcházející pátou řadou.

Na druhou stranu jsou zde také dvě nová želízka v ohni. Kabelovka History se pokusí zopakovat úspěch Vikingů očekávanou vojenskou novinkou Six, u níž fanoušci museli přežít již několik odkladů. Nyní je ale pevné datum premiéry oznámeno, tak doufejme, že se s ním už hýbat nebude. Jako poslední se představí foxovská komedie The Mick, která se dočká při premiéře jednoho z nejluxusnějších předskokanů. První díl bude odvysílán ihned po skončení NFL zápasů, které patří každoročně mezi nejsledovanější pořady celé sezóny.

1. 1. 2017 The Mick (Fox, novinka) – seriál se od 3. 1. 2017 přesune do svého pravidelného časového slotu
3. 1. 2017 Bones (Fox, poslední 12. série)
18. 1. 2017 Six (History, novinka)
31. 1. 2017 Switched at Birth (Freeform, poslední 5. série)


Na který ze zmíněných seriálů se nejvíce těšíte? Očekáváte některou z novinek? A bude vás mrzet, až Bones a Switched at Birth nadobro skončí?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
ragelly

ragelly

:D :D 1. série úterý/středa 2. série středa 3. série úterý/pondělí 4. série středa/čtvrtek 5. série...
před 7 roky
milosh

milosh

Díky za rozbor, to jsem se skoro trefil :D. Nebýt existence tradičního nedělního bloku, mohli to mít...
před 7 roky
Koldik

Koldik

uvidime ako dopadne Mick, trailer ma celkom navnadil...
před 7 roky
Další články k tématu