14. 11. 2016

Seriálové osudy: One Mississippi

Seriálové osudy: One Mississippi

Streamovací služba Amazon dnes přináší výborné zprávy pro všechny fanoušky komediálního dramatu One Mississippi. Seriál byl prodloužen pro druhou řadu! Na nové epizody se diváci můžou těšit v roce 2017.

Rozhodnutí o prodloužení není překvapivé. Tvůrkyně Tig Notaro a Diablo Cody vytvořily první sérii, která se setkala s velmi pozitivními ohlasy, u recenzí padala slova jako „výborné“ nebo „tohle musíte vidět“.

One Mississippi se točí okolo Tig, která se vrací do svého rodného města těsně před smrtí své matky. Po jejím skonání se všichni členové rodiny vyrovnávají se zármutkem po svém, což mnohdy ústí v překvapivě humorné situace, skrze které se rodina vzájemně poznává.

„Vytvářet seriál, který je tak komický, ale zároveň tak tragický, je velký risk. Zvládat to s takovou inteligencí a grácií je velmi speciální,“ prozradil Joe Lewis, vedoucí sekce dramatu u Amazon Studios. „Jsme moc rádi, že diváci reagovali kladně a těšíme se na to, až jim zprostředkujeme další příběhy Tig a Kate ve druhé sérii.“

Novinka pod lupou


Dali jste seriálu šanci? Jak se vám líbila první série? Jste rádi za prodloužení, nebo to není zrovna váš šálek kávy?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Pilot byl fajn a Amazonu teď úspěchy dost přeju (ehm :D), takže super zpráva.
před 7 roky
ragelly

ragelly

Šok :O Absolutně netuším, co tě k tomu vede :'D :'D :'D
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Taky si nejsem vědoma žádného určitého důvodu :'D :'D :'D
před 7 roky
Další články k tématu