29. 11. 2016

Seriálové osudy: Z Nation

Seriálové osudy: Z Nation

Myslíte, že jsou zombíci na pokraji vymření, nebo že postupně zaplaví naši planetu? Druhá možnost je správně. Potvrzuje to nyní i kabelovka Syfy, která oznámila, že svůj seriál Z Nation prodlužuje pro čtvrtou sérii.

Ačkoliv seriál běží v pátek večer, patří mezi nejsledovanější pořady z dílny stanice. Drama průměrně získává 1,2 milionu diváků, z nichž půl milionu patří do cílové skupiny 18–49 let. Už od své premiéry je Z Nation pravidelně řazen mezi deset nejsledovanějších skriptových seriálů kabelovky.

Seriál se tak přidává k již prodlouženým dramatům Dark Matter, Killjoys, Van Helsing, Wynonna Earp a dalším. Na rok 2017 má stanice v plánu novinku Blood Drive a již za rohem je očekávaná premiéra futuristického seriálu Incorporated.

Finále Z Nation bude odvysíláno v pátek 16. prosince.


Sledujete Z Nation? Jak jste spokojeni s kvalitou třetí řady? Jste rádi za prodloužení, nebo si nové epizody seriál nezaslouží?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
007.dany

007.dany

Mám velkou radost,protože mně to s podivem stále velmi baví. :)
před 7 roky
A.R.G.U.S.

A.R.G.U.S.

Skvělá zpráva, tenhle seriál je moc zábavný :)
před 7 roky
zdenka99

zdenka99

Teším sa, Murphy ma snad nikdy neprestane bavit :-D
před 7 roky
Další články k tématu