13. 12. 2016

Seriálové osudy: Marco Polo

Seriálové osudy: Marco Polo

Netflix má oficiálně svůj druhý nejkratší seriál. Dosud toto místo zabíral Hemlock Grove, který byl ukončený po třech sériích. Nyní pomyslné prvenství přebírá Marco Polo, kterého streamovací služba zrušila po druhé řadě. Fanoušci se tak nových dílů o legendárním obchodníkovi, který cestoval z Itálie do Číny, nedočkají.

Marco Polo měl premiéru v roce 2014 a podle dostupných informací stála výroba první série neskutečných 90 milionů dolarů, tedy zhruba stejně jako jedna série Game of Thrones. Reakce diváků i kritiků však byly spíše průměrné a když měla premiéru druhá řada, obešlo se to již téměř bez zájmu.

Podle zdrojů byl hlavním důvodem pro zrušení právě vysoký rozpočet, který při sečtení obou sérií vyšplhal na 200 milionů dolarů. Na zrušení se shodl Netflix i producenti ze společnosti The Weinstein Company.

„Moc děkujeme a jsme vděční našim partnerům, s nimiž jsme spolupracovali na Marcu Polovi,“ uvedla ředitelka původní programové sekce Cindy Holland. „Všem hercům, jejichž vystoupení bylo prvotřídní, a také oddaným producentům a celému štábu. Všichni do tohoto seriálu dali své srdce a šlo to poznat.“


Sledovali jste Marca Pola? Mrzí vás zrušení? Doufali jste v pokračování? Bude vám seriál chybět, nebo druhá řada ztratila na kvalitě?

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Mik

Mik

Tak to je škoda, seriál mě hodně bavil. Povedené herecké obsazení, promakané souboje hlavně s Tom Wu a...
před 7 roky
Martin Maduda

Martin Maduda

je to velka skoda, uz som sa celkom tesil na dalsiu seriu
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

svoboda názoru powa... občas někdo musí říct něco kontroverzního. Jinak by jsme byli ve skutečně nudné a...
před 7 roky
Další články k tématu