14. 1. 2017

Seriálové osudy: StartUp

Seriálové osudy: StartUp

Už to dál nebudeme odkládat. Připravte se dnes na pořádnou dávku seriálových osudů. Začínáme dramatem StartUp, na něhož jsme byli hodně zvědaví (dokonce se dostal mezi nejočekávanější seriály měsíce září. Jak se splnila naše očekávání? To se dočtete v Novince pod lupou.

Každopádně streamovací služba Crackle je s výsledky dramatu spokojená. Seriál prodloužila pro druhou řadu, která se bude skládat z deseti nových epizod. Druhá série se dostane na internet již letos na podzim.

StartUp sleduje start GenCoin, potenciálně revolučního nápadu o zavedení digitální měny. Mezi hrdiny však zuří válka v tom, kdo navrhne algoritmus.

Bylo potvrzeno, že se vrátí Adam Brody, Edi Gathegi a Otmara Marrero. Ohledně pokračování Martina Freemana v seriálu se prozatím jedná, ale očekává se, že také bude zpět.


Dali jste StartUp šanci? Jak se vám líbila první série? Jste rádi, že drama dostalo zelenou a vrátí se letos s dalšími epizodami?

Další díly seriálu
Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Romix

Romix

Paráda, tenhle seriál druhou řadu potřeboval :)
před 7 roky
Mik

Mik

Tak to je super, jen doufám, že se Martin taky vrátí.
před 7 roky
Další články k tématu