20. 1. 2017

Zemřel Miguel Ferrer, Owen Granger z NCIS: LA

Zemřel Miguel Ferrer, Owen Granger z NCIS: LA

Ve věku 61 let včera zemřel seriálový herec Miguel Ferrer. Po dlouhém boji prohrál boj s rakovinou.

Ferrer byl bratrancem George Clooneyho a synem legendární zpěvačky Rosemary Clooney a ikonického herce Jose Ferrera. Nejvíce je známý filmovým fanouškům jako nafoukaný Bob Morton, muž, který vytvořil RoboCopa ve stejnojmenné akční klasice z roku 1987. Herec se nicméně proslavil mnoha dalšími filmovými i seriálovými rolemi.

Jeho první velkou seriálovou rolí byl FBI agent Albert Rosenfield v kultovním thrilleru Twin Peaks. V této roli jej fanoušci také znovu uvidí minimálně v jedné epizodě v chystaném revivalu, který se na obrazovkách objeví již letos.

Herec dále pokračoval mnohoepizodním účinkováním v seriálech Shannon's Deal, Broken Badges, On the Air, Fallen Angels a LateLine, než se v roce 2001 na sedm let usídlil v úspěšném dramatu Crossing Jordan jako Dr. Garret Macy. Po 117 epizodách přešel plynule do Bionic Woman, seriál však neměl dlouhého trvání. Objevil se v seriálech The Protector, Desperate Housewives nebo Young Justice, než dostal svou velkou poslední roli. Většina z vás si ho jistě vybaví jako charismatického Owena Grangera v kriminálce NCIS: Los Angeles, kde hrál od začátku v roce 2012 až do své smrti.

Ačkoliv se Miguel narodil do záře reflektorů, nikdy se v nich úplně neblýskal. Nikdy mu nešlo o Hollywood a i navzdory svému dobrodružnému a barvitému životu se zdárně vyhýbal bulváru.

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře23zobraz všech 23 příspěvků
Maarti

Maarti

Já si říkala, že to nebude jen tak..poslední díly NCIS: LA vypadal fakt děsně, a ještě ten rozhovor, co vedl...
před 7 roky
Barzoolka

Barzoolka

bez něj už to nebude ono :-( a doufám, že se ho v NCIS:LA nějakou dobu nebudou snažit nahradit...RIP,...
před 7 roky
Koldik

Koldik

Tak to je smutne. Na druhej strane mi ale v NCIS:LA az tak nesmakoval, som zvedavy ako sa s nim...
před 7 roky
Další články k tématu