7. 2. 2017

Tvoje tvář má známý hlas je zpět s novou sestavou

Tvoje tvář má známý hlas je zpět s novou sestavou

Zábavní pořad Tvoje tvář má známý hlas, který byl českým divákům představen loni v březnu, se stal okamžitým hitem. První řadu si nenechalo ujít v průměru 1,49 milionu diváků v kategorii 15+. Druhá řada k televizním obrazovkách přilákala diváků ještě více, v průměru se jejich počet vyšplhal na 1,57 milionu v kategorii 15+. S takovými čísly tedy není divu, že byl pořad záhy obnoven pro třetí řadu, která bude uvedena již za pár dní.

TTMZH se stala populární i mezi vámi samotnými. Důkazem je zisk hned dvou nominací v loňském ročníku SerialZone Awards, v kategoriích Neskriptový seriál a Český/slovenský seriál. Druhou zmiňovanou nominaci jste svým hlasováním proměnili ve výhru.

Od finále druhé řady uplynulo jen pár měsíců, ovšem přípravy na řadu třetí byly mezitím v plném proudu. Kdo se tedy objeví mezi účinkujícími tentokrát? Těšit se můžete na herečky Tatianu Vilhelmovou, Adélu Gondíkovou, Marthu Issovou, zpěvačku Markétu Konvičkovou, herce Martina Dejdara, Aleše Hámu, Milana Peroutku a zpěváka Ondřeje Rumla. Tato osmička se bude v každém kole představovat v roli úspěšných interpretů a bude bojovat o první místo, které s sebou nese finanční příspěvek na jimi vybranou charitu.

Sestava poroty zůstává stejná jako v předchozí řadě. Do svých židlí tedy opět usedne Jakub Kohák, Janek Ledecký a Iva Pazderková, která si znovu střihne i roli koučky. Na místě čtvrtého porotce se budou tradičně každý týden střídat hvězdy českého (nebo slovenského) showbyznysu. U toho všeho nesmí samozřejmě chybět ani oblíbený moderátor a bavič Ondřej Sokol.

Třetí řada Tvoje tvář má známý hlas bude mít premiéru již v neděli 26. února ve 20:20 na Nově.


Sledujete zábavní pořad Tvoje tvář má známý hlas? Těšíte se na novou řadu? Co říkáte na výběr účinkujících?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
Lola_L

Lola_L

1. i 2. sestava super. Hlavně Aničky, Gránský, Cina, David Kraus a Adam Mišík. Ale teď se nám...
před 7 roky
Maarti

Maarti

Nevím, na dvě řady jsem se dívala, ale tahle skupina mě zatím moc nezaujala.. Každopádně to zkusim. Ale ta...
před 7 roky
Drunk_Queen

Drunk_Queen

Čeho je moc, toho je příliš. Nemusí to tři měsíce běžet, pak to mít tři měsíce pauzu a pak zas tři měsíce...
před 7 roky
Další články k tématu