9. 2. 2017

Bradley Whitford se postaví do čela crossoveru z Chicaga

Bradley Whitford se postaví do čela crossoveru z Chicaga

Herec Bradley Whitford získává hostující roli v již čtvrtém seriálu z větrného Chicaga z impéria Dicka Wolfa, Chicago Justice. Plánovaný crossover propojí děj Chicaga Fire, P.D. a právě Justice.

V jedné z epizod Justice uvidíme herce v roli Alberta Foresta. Bude manipulativní a horlivý právní zástupce, kterého otázka pravdy zrovna dvakrát netíží.

Všech tří částí crossoveru se dočkáme ve středu 1. března. Děj započne Chicagem Fire, následovat bude Chicago P.D. a příběh završí Chicago Justice, pro něhož půjde zároveň o pilotní díl. Tato novinka se pak přesune do svého pravidelného vysílání každou neděli, počínaje 5. březnem.

Herce si jistě vybavíte z dalších rolí, mezi nimiž nechybí The West Wing, Transparent, Trophy Wife a Studio 60 on the Sunset Strip.

Hlavním hrdinou novinky je Peter Stone (Philip Winchester), který je synem Bena Stona (Michael Moriarty) z Law & Order. Ben je zároveň vedoucí oddělení úřadu pro stíhání trestných činů. On sám je velmi často na nože se státním zástupcem státu Cook County, Markem Jefferiesem (Carl Weathers). V dalších rolích se objeví Monica Barbaro jako asistentka státního zástupce Anna Valdez, Joelle Carter jako vyšetřovatelka státního zástupce Laura Nagel a v neposlední řadě Jon Seda v roli policejního důstojníka Antonia Dawsona, který svůj post opustil, aby se stal vyšetřovatelem úřadu státního zástupce.


Odkud si nejvíce pamatujete Bradleyho Whitforda? Co říkáte na jeho největší roli v The West Wing? Máte rádi sérii seriálů z Chicaga? Dáte šanci novince Justice? A jestli ano, kouknete se na crossover?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Kolombo

Kolombo

Začátek crossoverem? Tomu říkám nápad :-)
před 7 roky
sarhod79

sarhod79

To je dobrý nápad, jinak už se na CH.Justice těším
před 7 roky
drako83

drako83

hmm... trošku neplánovane, ale vyzerá to tak, že budeme musieť preložiť hneď pilot k justice :). To...
před 7 roky
Další články k tématu