27. 2. 2017

Seriálové osudy: Incorporated

Seriálové osudy: Incorporated

Tak tohle je trošku překvapení. Kabelovka Syfy se rozhodla po první sérii zrušit své futuristické drama Incorporated. Ambiciózní projekt od producentského dua Matt Damon a Ben Affleck odvysílal finále první řady 25. ledna. Tento díl bude nyní sloužit i jako závěr celého seriálu.

Incorporated byl pro Syfy průměrný seriál, dokázal získat zhruba půl milionu diváků v číslech Live+SD a v týdenních hodnotách číslo narostlo na milion diváků.

Seriál vyprávěl příběh Bena Larsona, mladého manažera, který skrývá svou pravou identitu. Snaží se dostat k vrcholu v nebezpečném korporátním světě, aby zachránil ženu, kterou miluje. Brzy se však dozví, že není jediným člověkem, jehož tajemství můžou mít smrtelné následky.

Stanice má aktuálně čtyři piloty, mezi nimiž bude vybírat další novinky. Mezi nimi nechybí například supermanovský prequel Krypton.

Novinka pod lupou


Sledovali jste Incorporated? Jak hodnotíte první sérii a finále celého seriálu? Mrzí vás jeho zrušení, nebo vám jedna série stačila?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
verona89

verona89

neeee, já na sci-fi moc nejsem, ale tohle jsem si fakt oblíbila. Fakt škoda :(
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

dobrá zpráva byla to další ptákárna od Syfy
před 7 roky
singularita

singularita

To jsem ani nestihl zkusit. :O
před 7 roky
Další články k tématu