14. 5. 2017

Seriálové osudy: New Girl

Seriálové osudy: New Girl

Fanoušci se budou moct úctyhodně rozloučit s Jess a jejími přáteli. Stanice Fox právě oznámila, že svůj veteránský sitcom New Girl prodlužuje pro sedmou sérii, která bude pro seriál poslední. Zpráva přichází pouhý jeden den před oficiální Upfronts prezentací stanice, která zítra představí svůj programový plán pro novou sezónu. Prozatím nebylo oznámeno, kolik epizod bude poslední řada mít, ale očekává se, že se dočkáme 13 dílů.

Tvůrci do poslední chvíle nevěděli, jestli nová řada vznikne, proto vytvořili finále šesté série, aby mohlo potenciálně sloužit i jako závěr celého seriálu – Jess a Nick obnovili svůj vztah, Cece a Schmidt čekají dítě a Winston za pomoci Aly zavolal svému otci. New Girl je však, podobně jako letos Bones, pro stanici Fox významný seriál, proto dostane úctyhodné zakončení s poslední sérií.

Seriál se představil v září 2011 a pro stanici to byl významný moment. Seriál se okamžitě stal hitem a měl vysoká čísla, u komedie poprvé za dlouhé roky. Jakmile ale šel seriál na střídačku kvůli baseballu, nedokázal po návratu obnovit svou slávu a ratingy. Přesto na Foxu zůstal nejlépe sledovanou hranou komedií během celého svého vysílání. Aktuální šestá řada má v týdenních číslech v průměru rating 1.5.

Komedie také zažila něco, co se jen tak nevidí. Jednu z hlavních rolí v pilotu získal Damon Wayans Jr., který v té době hrál v Happy Endings, jemuž hrozilo zrušení. Stanice ABC však seriál prodloužila, takže herec nemohl v New Girl pokračovat. Místo aby stanice postavu přeobsadila, nechala pilot tak, jak byl, a ve druhé epizodě místo něj představila novou postavu. Herec se po skončení Happy Endings do seriálu vrátil, dokonce v něm byl celou sezónu jako stálá postava.

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře16zobraz všech 16 příspěvků
KaTyl

KaTyl

Finále 6. řady jsem si pustila asi 10x. říkala jsem si, že by se mi to líbilo i jako celkové finále. že...
před 6 roky
KaTyl

KaTyl

Kdy už to bude?
před 6 roky
ragelly

ragelly

Až někdy v novém roce nebo možná na jaře, bude osm posledních epizod během osmi týdnů, ale přesné...
před 6 roky
Další články k tématu