3. 4. 2017

Seriálové osudy: Falling Water

Seriálové osudy: Falling Water

Stanice USA Network konečně vyřkla ortel nad svou loňskou novinkou Falling Water. Pro všechny fanoušky přinášíme dobré zprávy, seriál se vrátí s druhou řadou!

Nadpřirozený dramatický thriller získá v další sérii nového producenta. Remi Aubuchon (Caprica) na tomto postu vystřídá tvůrce Blakea Masterse, který u seriálu zůstane jako výkonný producent.

Rozhodnutí o prodloužení je lehce překvapivé. Jde totiž o nejméně sledovaný seriál stanice, který má v průměru pouze rating 0.14 a 461 tisíc diváků. Pokračování jistě napomohla smlouva s Amazonem, který získal streamovací práva.

„Falling Water otáčí pravidla tradičního dramatického thrilleru naruby a zkouší se dostat na zoubek něčemu, k čemu každý z nás má přístup – ke snům,“ uvedl Chris McCumber, ředitel NBC Universal Cable Entertainment. „Těšíme se na pokračování tohoto odvážného a zcela jedinečného příběhu.“

Seriál sleduje tři neznámé lidi, jejichž světy se střetnou, když zjistí, že mají schopnost manipulovat se sny a do jisté míry i se snícími lidmi. Musí se rozhodnout, jak se svým darem naloží, zvlášť když zjistí, že na jejich bedrech leží tíha světa.


Dali jste Falling Water šanci? Jste rádi za prodloužení? Těšíte se na druhou řadu, nebo by vám jedna stačila?

Další díly seriálu
Úderná hláška pro podporu sdílení. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Birter

Birter

...že by tenhle nedoceněný kousek dostal druhou řadu a ejhle. Jsem příjemně překvapen.
před 7 roky
Vachisek

Vachisek

Prokousal jsem se první sérií, ale druhou nedám. Je to strašná kravina.
před 7 roky
Koldik

Koldik

znova som si pustil trailer nech si pripomeniem, preco mi to utkvelo v pamati, ale s odstupom casu...
před 6 roky
Další články k tématu