21. 4. 2017

Seriálové osudy: Younger, Teachers

Seriálové osudy: Younger, Teachers

Kabelovka TV Land naděluje svým seriálům skvělé dárečky. Fanoušci komedie Younger mají důvod k radosti. Ještě před premiérou nové řady, která se na obrazovkách objeví od 28. června, seriál získal prodloužení pro pátou sérii s deseti epizodami. Prodloužení se dočkala také komedie Teachers, její třetí řada bude mít 20 dílů, tedy stejně jako druhá sezóna, která se vrací s druhou polovinou letos na podzim.

Brzká prodloužení pro oba seriály přichází krátce poté, co stanice vložila stejnou důvěru i do své novinky Nobodies. Ta byla ještě před startem seriálu prodloužena pro druhou řadu.

Všechny tři komedie budou sloužit jako pilíře programového obsahu roku 2018. Přesně spadají do brandingu, jaký se stanice snaží vybudovat. Younger byl od začátku hit, zatímco Teachers překvapil. Druhá série zaznamenala nárůst ve sledovanosti v řádu desítek procent a nové díly ještě rostly, překonávaly se v series high číslech.

„Jsme nadšeni, že můžeme objednat pro Younger i Teachers nové sezóny a zdvojnásobit náš plán ve tvorbě chytrých, upřímných a sympatických původních seriálů,“ uvedl generální manažer stanice Frank Tanki.


Sledujete některý ze zmíněných seriálů? Těšíte se na novou řadu Younger? Máte radost z prodloužení?

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Kolombo

Kolombo

Younger může nabrat zajimavé obrátky.
před 7 roky
Destinytte

Destinytte

Super. :) Sleduju oba seriály. U Younger mě hodně zajímá, jak to bude dál a Teachers jsem si naprosto...
před 7 roky
Klik

Klik

Za Younger sa teším hlavne po tom, ako skončila posledná epizóda.
před 7 roky
Další články k tématu