5. 5. 2017

Seriálové osudy: Emerald City

Seriálové osudy: Emerald City

Stanice NBC v noci oznámila, že po první sérii ruší své magické drama Emerald City. Jde o první předupfrontovou informaci a další zářez do naší tipovačky.

Rozhodnutí není překvapivé. Seriál si za celý svůj běh nedokázal najít dostatečný počet diváků a ani kritici na něj nepěli extra chválu. O druhé řadě se nikdy příliš neuvažovalo, jelikož seriál byl od začátku propagován jako limitovaná série.

Seriál, který byl původně koncipován jako moderní a temné převyprávění klasické pohádky o čaroději ze země Oz říznuté Game of Thrones, měl dlouhou a komplikovanou cestu na obrazovky. Stanice NBC poprvé objednala 10 epizod seriálu již v lednu 2014. Nebyla však spokojená s kvalitou scénářů, takže nakonec seriál ještě před začátkem natáčení v létě zrušila.

O rok později, v dubnu 2015, došlo opět k desetidílné objednávce. Tato verze se nakonec na začátku letošního roku dostala do vysílání, kde však získala v průměru pouze rating 0.7 a 3 miliony diváků.

Sledovali jste Emerald City? Mrzí vás, že seriál nezodpoví všechny otázky? Slavíte body do tipovačky?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře26zobraz všech 26 příspěvků
patrik1177

patrik1177

Tvůrci mě naštvali. Seriál byl docela zajímavý, i když nepatří vysloveně k mým srdcovkám. Zrušení...
před 6 roky
Jenny17

Jenny17

Tak to mě mrzí .o(
před 6 roky
Koldik

Koldik

Vyzeralo to pekne, ale neveril som tomu a tak to aj dopadlo...
před 6 roky
Další články k tématu