9. 5. 2017

NBC objednává první seriálové novinky sezóny 2017/18

NBC objednává první seriálové novinky sezóny 2017/18

Stanice NBC v posledních dnech zrušila Emerald City a objednala tři nové seriály pro nadcházející sezónu. Jde o dvě dramata a jednu komedii, které vám nyní představíme. Za všemi třemi stojí sesterské studio Universal TV.

Rise (původní název Drama High)
Rise se inspiruje příběhem jedinečného středoškolského učitele dramatu Lou Volpea, který podle vlastních zkušeností napsal knihu Drama High. Hlavním hrdinou je oddaný učitel a otec rodiny Lou Mazzuchelli, který odhodí stranou vlastní pochyby a převezme upadající školní divadelní oddělení. Svou snahou a nadšením si získá nejen učitele a studenty, ale celé město.

Za seriálem stojí slavný tvůrce Jason Katims (Parenthood) a producent Hamiltona Jeffrey Seller. V hlavní roli se objeví Josh Radnor (How I Met Your Mother).

For God and Country
Seriál zve diváky na cestu do komplexního světa amerických elitních vojenských hrdinů v utajení. Patricia Campbell vede ve Washingtonu DC tým analytiků, kteří pracují s tou nejpokročilejší technologií k dohlížení nad občany. Adam Dalton a jeho hrdinská jednotka vysoce trénovaných specialistů v utajení užívají své pevné pouto a oddanost ke svobodě, aby zachraňovali životy nevinných lidí a plnili mise na těch nejnebezpečnějších místech na světě.

Jde o jeden z několika pilotů s vojenskou tematikou, které se dočkaly letos pilotové objednávky. Uvidíme, kolik z nich bude vybráno pro seriál. Seriál vytvořil Dean Georgaris.

A.P. Bio
Hlavním hrdinou je učitel filozofie, kterému se nepodaří získat svou vysněnou práci a skončí na střední škole jako učitel biologie. Nicméně všem dá jasně najevo, že žádnou biologii učit nebude. Když si uvědomí, že má třídu plnou chytrých a nadaných studentů, rozhodne se tyto děti využít ke svému vlastnímu prospěchu.

U komedie A.P. Bio jde o shledání ze Saturday Night Live. Seriál vytvořil Michael Patrick O'Brien, se kterým se ujmou produkce i Lorne Michaels a Seth Meyers. V hlavní roli se objeví Glenn Howerton, který je tak druhým členem osazenstva It's Always Sunny in Philadelphia, který se dočkal hlavní role v seriálu na Velké pětce. Tou první je Kaitlin Olson, která letos zazářila v komedii The Mick. Jejich smlouvy u Sunny jim umožňují ztvárnit hlavní role v jiných seriálech.


Tak co říkáte na první objednávky? Jak vám podle popisu zní? Počkáte si na trailery, nebo vás již teď něco zaujalo/odpudilo?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
STOUPA

STOUPA

Něco určitě vyzkouším.
před 6 roky
Destinytte

Destinytte

Na ty učitelské bych asi mrkla... :)
před 6 roky
Koldik

Koldik

APBio zatial anie celkom fajn.
před 6 roky
Další články k tématu